categoryTopBlock
Alla Sängar

Komplett sängpaket

891st komplett sängpaket
Cyber Monday

Komplett sängpaket billigt online hos Chilli

Varför ska jag köpa ett komplett sängpaket?

Det är riktigt smart att köpa ett komplett sängpaket av flera anledningar. Först och främst blir det en lägre kostnad. Om du köper alla delarna separat betalar du betydligt mycket mer för komforten. Ett paket innehåller allt du behöver för att sova gott. Du slipper också kontrollera att delarna passar ihop. Ett sängpaket är färgmatchat och passar storleksmässigt. Inget extra jobb, bara bra sömn.

Hur levereras min billiga säng?

Ditt sängpaket anländer med gratis hemleverans. Det kan med andra ord inte bli enklare. Leveranstiden varierar beroende på vilken modell du vill beställa. Många av våra snygga sängpaket har mycket kort leveranstid på cirka en eller två veckor. Andra kan ta längre tid på grund av att de är beställningsvaror. Kontrollera beräknad tid här på hemsidan. Du kan också kontakta vår duktiga kundservice för att få mer information rörande leveransen.

Hur sköter jag om en tygklädd dubbelsäng på bästa sätt?

För att minska slitage och damm är det viktigt att regelbundet rengöra alla delar av din säng. Bäst är att använda textilschampo på alla delar med tyg. Det är också smart att dammsuga sängen ofta med det speciella munstycke som ska användas till textilier och stoppade möbler.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Cyber Monday