Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Om oss

Chilli - från familjeföretag till stilsäker inredningsgigant

Passion för möbler och inredning

Historien om Chilli går tillbaka till 2002. Året då Jack Moell, tillsammans med sina två söner Thomas och Mattias, grundade bolaget Moells Glas & Porslin AB. Det göteborgsbaserade familjeföretaget blev verklighet när Jack sålde den välkända porslins- och glaskedjan Cervera. Med fokus på möbler och inredning från världens alla hörn ville familjen Moell inspirera Sverige att sätta färg på sina hem.

En resa av stärkande utmaningar

2011 bytte Moells Glas & Porslin AB namn till Chilli och expansionen startade på riktigt. Chilli öppnade 3-4 nya butiker årligen och e-handeln drog igång, ett koncept som uppskattades av kunderna. Men som i andra bra sagor väntade oanade utmaningar. Framgångarna för det väletablerade varumärket upphörde och 2015 försattes Chilli, dess 23 butiker och e-handel, i konkurs. Kort därefter köpte TM Helsingborg AB varumärket Chilli, e-handeln och sju lönsamma butiker. Ambitionen var att sätta e-handeln i strålkastarljuset och låta den vara grundpelare för det nya konceptet, något som än idag står fast. Idag går TM Helsingborg AB under namnet Home Furnishing Nordic AB, en av norra Europas största e-handlare inom möbler och heminredning.

Stilsäkra möbler för alla hem

Den nya affärsmodellen har återigen gjort Chilli till en av Sveriges främsta aktörer inom möbler och heminredning. Idag erbjuds stilsäkra möbler till förmånliga priser online och i butik, paketerat i ett sobert, smakfullt och personligt manér. Kom in, inspireras och inred hemmet du drömmer om!

Ladda ner vår historia HÄR

 

Att handla av Chilli är både tryggt och säkert:

  • Alla priser på hemsidan är inklusive moms.
  • Vi tar in kvalitetsprodukter från certifierade leverantörer.
  • Allt vi säljer har vi själva testat och godkänt.
  • Vi har möjlighet att frakta produkterna hem till din dörr.
  • Vi erbjuder säkra betalningsalternativ.

Vi klimatkompenserar för en stor del av våra hemleveranser. Vi stöttar, genom klimatkompensationen i samarbete med Tricorona Climate Partner, projektet Sodo & Humbo i Etiopien. Sodo & Humbo är ett trädåterplanetringsprojekt som syftar till att vända avskogningstrenden, återetablera regionens naturliga skogar och därigenom stärka de naturliga ekosystemen. 

 

Företagsinformation
Home Furnishing Nordic AB
Organisationsnummer: 556780-9685
Momsnummer: SE556780968501
Styrelsesäte: Helsingborg

Postadress:
Home Furnishing Nordic AB
Box 605 
251 06 Helsingborg

Kontakta oss:
Telefon: 042-17 21 60
Kontakta vår kundservice.