Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Förvaringsmöbler

Skänkar

1216 st produkter
Visar 24 av 1216 produkter
1
...
51

Populära filtreringar

Här har vi samlat vårt utbud av skänkar i olika stilar och utföranden, så att du ska kunna hitta den skänk som passar ditt hem och din inredning bäst. Våra skänkar och sideboards är tillverkade i slitstarkt material som håller hög kvalitet, och du köper dem till riktigt bra priser. Du beställer din skänk enkelt och smidigt Online, och med våra snabba leveranser är din skänk snart på plats hos dig. Upptäck vårt sortiment av vackra skänkar för olika smaker och hitta favoriten som passar dig och ditt hem!

Snyggt avlastningsbord i kök & vardagsrum

Skänkar är förvaringsmöbler som är lika smarta som de är snygga. En skänk passar såväl i sovrummet som i hallen, vardagsrummet eller i något annat av hemmets rum där du vill ha en möbel som både är praktisk och dekorativ. I en skänk har du lådor och skåp, med andra ord bra förvaringsmöjligheter, och ovansidan av en skänk kan både användas för att dekorera med prydnadsföremål och som en smart avställningsyta. Det är du själv som bestämmer hur du vill använda din skänk. Hos oss kan du välja ur ett brett urval av skänkar och sideboards i olika utföranden, storlekar och stilar så att du kan hitta en som passar just dig och dina behov. Här hittar du allt från en liten skänk med enkelt formspråk, till en praktfull sideboard med gott om förvaringsutrymme. Vi erbjuder skänkar, bufféer och sideboards i olika material, allt ifrån vackra träslag som ek, björk och valnöt till trendiga skänkar med toppskiva i marmor eller betongmönstrat laminat. För dig som är ute efter det där lilla extra så erbjuder vi skänkar med belysning, en lyxig touch som garanterat drar imponerande blickar till sig. I vårt gedigna utbud finns något för alla, välj en skänk som passar just dig och din inredningsstil!

 

Sideboard i ditt kök -Populärt komplement

Söker du efter en snygg förvaringsmöbel att matcha med din matgrupp? Då har du hittat helt rätt! En skänk förser dig med välbehövligt förvaringsutrymme för serviser, porslin och mycket mer, och hos oss på Chilli hittar du skänkar och buffér i olika stilar och färger. I vår vänstermeny kan du filtrera fram en som uppfyller just dina kriterier. Kanske är du ute efter en skänk i en viss stil, som en lantlig eller en rustik, eller kanske en skänkvitrin med sann vintagekänsla? Eller letar du kanske efter en modern skänk med belysning, eller en trendig sideboard med toppskiva i marmor? Med våra filterval kan du enkelt hitta just din favorit.

 

Sideboards och skänkar Online

Hos oss på Chilli kan du köpa designade skänkar och sideboards. Vi har ett stort urval av skänkar och sideboards från flera av de ledande möbeltillverkarna. Vårt urval av skänkar erhåller:

  • Bra kvalitet
  • Bra prisnivåer
  • Stort sortiment att välja bland
  • Ledande tillverkare
  • Smidiga och snabba leveranser
  • Alltid 365 dagars öppet köp!

Om du är ute efter en TV skänk till vardagsrummet så hittar du vårt gedigna utbud av snygga och praktiska TV-bänkar här. Har du frågor om våra produkter eller om ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig till rätta!