Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Comfort Garden – utemöbler av högsta klass

197 st produkter

Comfort Garden är ett av Sveriges toppsäljande varumärken inom utemöbler. Det är bland annat Comfort Garden som är tillverkaren av den populära Bahamas-serien med flyttbara moduler som blivit en stor trend de senaste åren. Tanken med Comfort Garden är att göra det enklare att koppla av och umgås på uteplatsen – på altanen, i trädgården eller på balkongen. Två återkommande inslag i Comfort Gardens produkter är konstrotting och aintwood – material som framför allt används för sin högkvalitativa stabilitet och lämplighet för utomhusmiljöer. Konstrottingmöbler klarar exempelvis att stå ute året runt – en anledning till att de är så populära.

 

Comfort Garden – utemöbler av högsta kvalitet

I vårt sortiment av utemöbler från Comfort Garden hittar du hundratals utemöbler med olika design och funktion som alla ha en sak gemensamt – de håller hög kvalitet, är mycket prisvärda och riktigt snygga! Med utemöblerfrån Comfort Garden blir din altan eller trädgård sommarens höjdpunkt för att njuta av lata dagar i solen!

 

Fullända uteplatsen med ett solskydd

Med ett solskydd kan du njuta ännu längre i dina utemöbler, även under sommarens varmaste dagar. Lyft din uteplats med en prisvärd parasoll från Comfort Garden. Välj mellan en mängd olika storlekar och färger.

 

Förläng livslängden på dina utemöbler med ett möbelskydd

Dina utemöbler står många gånger ute året runt. Genom att använda ett möbelskydd när du inte använder dina utemöbler minskar du risken för slitage, håller dem fina längre och förlänger du livslängden! Välj mellan en mängd olika möbelskydd från Comfort Garden. Genom att införskaffa en stilren dynbox skyddar du dessutom dina dynor från både väta och smuts. Dynboxarna finns i olika material, bland annat konstrotting och är lika snygga som de är praktiska.

 

Utemöbler i konstrotting från Comfort Garden

Konstrotting är ett artificiellt material gjort på konstfiber och är därför mycket slitstarkt och väderbeständigt. Det kräver ytterst lite underhållning och behöver bara rengöras några få gånger om året. Det är några av anledningarna till att konstrottingmöbler så populära.

 

Beställ dina favoriter från Comfort Garden online hos oss på Chilli, redan idag!

Visar 24 av 197 produkter
1
...
9