Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Hillerstorp – skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler

341 st produkter

Som Skandinaviens största tillverkare av utemöbler och med stolta traditioner sedan 30-talet är Hillerstorp verkligen en av marknadens titaner. Sortimentet är utvecklat för att tillgodose dig med stabila, välkonstruerade produkter som täcker alla dina behov av såväl utomhus- som inomhusmöbler – För alla utrymmen, för alla individer. Hillerstorp erbjuder även exempelvis paviljonger, parasoller och dynlådor. Många av dessa produkter tillverkas lokalt i deras toppmoderna fabrik i Småland. Modern produktion, tidlös design.

 

Förgyll uteplatsen med utemöbler från Hillerstorp

Hillerstorp utemöbler fungerar utmärkt för dig som vill inkludera både stil och kvalitet i din inredning på din uteplats – oavsett om det är en trädgård, altan eller balkong.

Utemöblerna är tillverkade i material som bland annat modern och populär konstrotting. Det är ett tacksamt val för dig som inte vill spendera mycket tid på att rengöra dina utemöbler.Konstrotting är ett material som är både väderbeständigt och UV-beständigt. Det kräver ytterst lite underhållning och det går bra att torka utemöblerna med en fuktig trasa för att de ska behålla sitt goda skick och sin fina glans.

Ett starkt varumärke som erbjuder prisvärda utemöbler i form av bland annat utekök, paviljonger, dynor, solsängar och utebord – allt för att du ska få en härligare sommar. Ett varierande och brett sortiment av smakfulla utemöbler i olika färger, former och utföranden.

 

Bygg din egen uteplats

Det stora sortimentet av utemöbler gör det möjligt för dig att skapa en uteplats helt på dina villkor. Välj om du vill ha ett utekök och komplettera med trädgårdsmöbler som utebord och utestolar. Om du vill ha en vänlig plats att sola på finns det inget bättre än att göra det i prisvärda solstolar eller i en solsäng från Hillerstorp. Sätt färg på din uteplats genom stilrena dynor i olika färger och ta skydd från solen med en stilren och funktionell paviljong eller pergola.

Oändliga möjligheter med Hillerstorp – ett självklart val för dig att skapa uteplatsen som du alltid drömt om.

Visar 24 av 341 produkter
1
...
15