Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Väggdekor barnrum

Barntavlor

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Förnya barnrummet med lekfulla tavlor. Hos Chilli hittar tavlor med fantastiska motiv som passar barn i alla åldrar och alla intressen. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud och beställ sedan de tavlor som kommer förgylla ditt barns rum.

Vanliga frågor och svar om tavla barnrum

  • Hur inreder jag med barntavlor?

    Att inreda med tavlor i barnens rum ökar mysfaktor samtidigt som du bjuder in till en kreativ och lekfull miljö. Vill du skapa en enhetlig stil kan du inreda med matchande textilier och fin belysning, det ger även en mer inbjudande känsla. Prova även att montera flera olika tavlor på väggen, då har du skapat en häftig tavelvägg till ditt barns rum.
  • Vilka olika barntavlor kan jag köpa hos Chilli?

    Hos Chilli hittar du snygga barntavlor i olika utföranden. Bläddra bland barntavlor med djur, tavlor med fint budskap och lärande tavlor. Självklart kommer våra tavlor i olika storlekar så du enkelt kan välja den storlek som bäst matchar barnrummet.
  • Kan jag ge bort en tavla i present?

    Absolut kan du det! En barntavla är en perfekt present till födelsedagen, dopet eller babyshowern. Hos Chilli hittar du tavlor som passar alla åldrar. Dessutom erbjuder vi 365 dagars öppet, så ni smidigt och enkelt kan fundera på om tavlan blev rätt.