Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Väggdekor barnrum

Barntapeter & tapet barnrum

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Vill du sätta en personlig stil i dina barns rum? Med hjälp av olika barntapeter kan du göra precis det. Bläddra bland vårt breda utbud av billiga barntapeter som passar alla barn. Våra tapeter håller hög standard vilket gör oss säkra på att du kommer bli nöjd med ditt nya köp. Komplettera din beställning med rätt tapetutrustning, så kommer ni snabbt igång med omvandlingen av barnrummet.

Vanliga frågor och svar om barnrum tapet

  • Vad ska jag tänka på vid val av barntapet?

    I och med att barn växer upp snabbt och ofta vill göra om på sina rum, är det bara att inte behöva lägga mycket pengar på en barntapet. Vi på Chilli erbjuder tapeter av hög kvalité till ett billigt pris. Låt även ditt barn vara med och bestäm vilken tapet hen vill ha. På så vis är det större sannolikhet att ditt barn trivs i sitt rum.
  • Vilka motiv på tapet erbjuder Chilli?

    Hos Chilli hittar du barntapet som passar alla. Oavsett ålder, kön eller intresse. Välj bland tapeter med unicorn, skog, ugglor och rymden.
  • Hur inreder jag bäst med barntapet?

    Med hjälp av barntapeter i olika färger och motiv kan du ge barnrummet en personlig stil. Vill du ha färg i rummet hittar du tapeter i färgsprakande färger. Om du hellre vill hålla en neutral ton kan du självklart köpa tapeter med barnmotiv i ljusa färger. Med hjälp av barntapet i olika motiv kan du enkelt skapa ett rum som bjuder in till lek och vila.