categoryTopBlock
Alla Förvaring

Korgar & förvaringslådor

232st korgar & förvaringslådor
Kampanj

Förvaringslådor och korgar är inte bara praktiska utan kan även bli en snygg inredningsdetalj. Alla har vi samlat på oss en mängd olika saker som vi inte vill ska ligga framme. Med bra förvaring kan du enkelt skymma undan detta. Bläddra bland vårt breda sortiment av förvaring för att hitta något som passar dig och ditt hem.

Vanliga frågor och svar

Vilket typ av förvaring behöver jag hemma?

Alla behöver vi olika typer av förvaring till hemmet. Generellt sätt är det bra att ha förvaringslådor till kablar, datorrelaterade saker, kläder, kvitton och så vidare. Det är bra att se över sitt eget hushåll för vilken typ av förvaring du är i behov av.

Vilka olika förvaringslådor och korgar kan jag köpa på Chilli?

Hos Chilli kan du hitta en mängd olika modeller på förvaringslådor. Vi erbjuder snygga träkorgar, flätad korg, rottingkorg samt olika förvaringslådor i plast, bambu och aluminium. Vi erbjuder även förvaringslåda med lock, så du enkelt kan gömma undan grejer du inte vill ska ligga framme. Oavsett vilken stil du föredrar hittar du med all säkerhet något som passar dig.

Vad är småförvaring?

När det kommer till småförvaring menas det med mindre föremål som behövs förvaras i askar eller små förvaringslådor. Det kan vara allt ifrån sytillbehör, smycken eller mindre föremål.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Bäddmått
Typ
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj