Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Möbler

Mediamöbler på kampanj

160 st produkter
Visar 24 av 160 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

TV- & Mediamöbler billigt online hos Chilli

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer mediamöbel?

    Vi på Chilli rekommenderar att mediamöbeln är bland det första du väljer när du ska inreda ditt vardagsrum. Vårt breda utbud av billiga mediamöbler innehåller nämligen lösningar som inkluderar rymlig förvaring och i vissa fall ett matchande soffbord. Om du redan har resten av möblemanget är det viktigt att bestämma hur stor möbeln får vara, hur mycket förvaring du önskar, samt hur du vill att tv:n ska placeras.
  • Finns det mediamöbler som kan dölja tv:n helt?

    Absolut. Om du gärna döljer tv:n när den inte används har vi ett antal mediamöbler där tv:n placeras i ett skåp med dörrar som går att stänga. Vips, så har din praktiska mediamöbel förvandlats till ett stilrent skåp.
  • Jag har behov av förvaring, vad väljer jag?

    Hos oss hittar du mediamöbler med exakt den typ av förvaring du söker. Våra produkter täcker hela spektrat, från superenkla tv-bänkar för dig som redan har din förvaring på plats, till kombinationer av tv-bänkar med lådor och rymliga bokhyllor på sidorna. Ett bra tips är att göra en lista på det du vill förvara, och sedan gå igenom vårt utbud av mediamöbler här på nätet för att se vilken lösning som passar dina behov bäst.