Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Soffa

3 sits soffa på kampanj

65 st produkter
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Tresitssoffa i olika material och stilar

Med en 3 sits soffa kan du skapa en mysig och bekväm sittplats i ditt vardagsrum eller i andra rum i ditt hem. Välj mellan olika material, färger och stilar för att hitta en soffa som passar din inredning och din personliga stil. Med en bekväm och snygg 3 sits soffa kan du bjuda in till en avkopplande stund framför TV:n eller till en trevlig pratstund med vänner och familj.

Vilket material är bäst för en 3 sits soffa?

Det beror på personliga preferenser och behov. Läder ger en elegant och klassisk känsla samtidigt som tyg ger mer valmöjligheter i färger och mönster. Om du har husdjur eller småbarn kan ett material som tål slitage och enkelt går att rengöra, såsom läder eller mikrofiber, vara ett bra alternativ. Om du söker en mjukare känsla och mer lyxig look kan sammet eller bomull vara passande. Det är också viktigt att ta hänsyn till dina övriga möbler och inredning för att säkerställa att soffan passar in i din stil.

Hur stor är en soffa med tre sits?

En 3-sits soffa är vanligtvis mellan 180-230 cm bred och rymmer bekvämt tre personer. Djupet på en soffa brukar börja från 55cm och uppåt. Måtten varierar beroende på modell och tillverkare, så det är alltid bäst att kontrollera specifikationerna för den specifika soffan du är intresserad av.

Hur möblerar jag med en 3-sitssoffa?

Att inreda med en 3-sitssoffa är enkelt och det finns flera sätt att göra det på. En populär lösning är att placera soffan längs en vägg framför en TV med en eller flera tavlor ovanför. En mysig matta och ett snyggt soffbord kan också höja stämningen i rummet. För en hemtrevlig känsla kan en blomma placeras bredvid soffan. Beroende på storleken på rummet och andra möbler finns det många olika sätt att möblera med en 3-sitssoffa. Här är några förslag: placera soffan mot en vägg för att skapa en tydlig fokuspunkt i rummet, kombinera med en fåtölj och soffbord för en komplett sittgrupp, placera mitt i rummet med hjälp av en matta och ett sidobord för en avskild sittplats, eller kombinera med en chaiselong eller fotpall för extra bekvämlighet. För en komplett inredning kan rummet också fyllas med andra möbler som en bokhylla eller ett sideboard.