Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Futon

Futonmadrass

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Futon madrass - Japansk madrass i olika storlekar

En futonmadrass är en traditionell japansk madrass som används för att sova på. Den är vanligtvis gjord av naturliga material som bomull, ull eller latex och är känd för sin enkla och minimalistiska design. Futonmadrassen är mycket populär på grund av sin bekvämlighet och förmåga att anpassa sig efter kroppens form. Den kan användas både som en säng och som en sittplats och är perfekt för små utrymmen eller som en extra sovplats. Futonmadrassen har blivit alltmer populär i västvärlden och finns nu i olika storlekar och tjocklekar för att passa olika behov och preferenser.

Vanliga frågor om Futonmadrass

Vad är en futonmadrass?

En futonmadrass är en typ av madrass som används i japanska sovrum och traditionella japanska sängar, som kallas futon. Den är tillverkad av en tjock stoppning av bomull, ull eller polyester, och är vanligtvis placerad direkt på golvet eller på en låg sängstomme.

Futonmadrasser är kända för att vara mycket flexibla och många av dem kan vikas eller rullas ihop för att spara utrymme under dagen och användas som sittplatser. De är också kända för att vara mycket bekväma och ge god stöd för kroppen under sömnen.

När används en futonmadrass?

En futonmadrass används oftast som en sängmadrass eller en bäddmadrass. Den kan användas både i sovrummet som en traditionell säng eller i vardagsrummet som en bäddsoffa. Futonmadrasser är vanligtvis gjorda av bomullsmaterial och har en fast och platt konstruktion, vilket gör dem idealiska för personer som föredrar en hårdare sovplats. De kan vara särskilt populära i minimalistiska eller japanska inspirerade inredningar.