Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

En bordsgrill är den perfekta lösningen för att grilla året runt utan att behöva ge upp värmen och bekvämligheten i ditt hem. Med en bordsgrill kan du njuta av grillat kött, grönsaker och annat godsaker på ditt köksbord eller ute på balkongen. De är lätt att använda och rengöra, och tar upp minimalt med utrymme. Det finns olika modeller att välja mellan så du hittar en bordsgrill som passar dina behov och din budget. En bordsgrill är den perfekta lösningen för en läcker och enkel grillning året runt.

Grilla direkt på bordet med en bordsgrill

Kan man använda bordsgrill inomhus?

Ja, en elektrisk bordsgrill kan användas inomhus eftersom den inte avger någon rök eller farliga gaser. En gasbaserad bordsgrill ska endast användas utomhus eller i välventilerade utrymmen, läs i produktmanualen vad som gäller för just din bordsgrill.

Kan jag laga all typ av mat på en bordsgrill?

Ja, med en bordsgrill kan du laga all typ av mat som du skulle kunna laga på en vanlig utomhusgrill. Du kan grilla kött, fisk, grönsaker och mycket mer.

Är det säkert att använda en bordsgrill?

Ja, så länge du följer säkerhetsinstruktionerna som följer med din bordsgrill är det säkert att använda den. Var noga med att placera grillen på en stabil yta och undvik att använda den i för trånga eller instabila utrymmen.