Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Sängkläder barn

Sängkläder spjälsäng

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Sängkläder till spjälsäng är viktiga för att skapa en bekväm och trygg miljö för spädbarnet att sova i. Det finns olika typer av sängkläder som passar till spjälsängen, inklusive lakan, påslakan och örngott. Det är viktigt att välja sängkläder som är tillverkade av mjukt och andningsbart material för att undvika överhettning och allergiska reaktioner. Det är också viktigt att säkerställa att sängkläder passar ordentligt på madrassen och att de är säkra för barnet att använda. Att välja rätt sängkläder till spjälsäng kan hjälpa till att främja en god natts sömn för spädbarnet.

Vanliga frågor om Sängkläder spjälsäng

Vilken storlek på täcke i spjälsäng?

Det rekommenderas att använda ett täcke med storleken 100x130 cm till en spjälsäng. Detta täcke är anpassat för att passa spjälsängens storlek och säkerställer att barnet hålls varmt och bekvämt under natten.

Vilket material är att föredra på sängkläder till spjälsäng?

Det bästa materialet att föredra på sängkläder till spjälsäng är 100% bomull. Bomull är mjukt, andas bra och är skonsamt mot barnets känsliga hud. Det är också lätt att tvätta och hålla rent. Det är viktigt att undvika syntetiska material eller material med starka kemikalier, eftersom de kan irritera barnets hud. Välj helst ekologiska eller Oeko-Tex-certifierade sängkläder för att minimera risken för allergiska reaktioner.