Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängkläder spjälsäng

Bäddset spjälsäng

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Ett bäddset för spjälsäng består vanligtvis av ett örgott och ett påslakan som är speciellt utformade för att passa spjälsängens storlek. Bäddsetet är tillverkat av mjuka och säkra material, såsom bomull, för att ge bebisens känsliga hud komfort och skydd. Det finns olika mönster och färger att välja mellan för att matcha bebisens rum. Det är viktigt att välja ett bäddset som är lätt att tvätta och underhålla för att säkerställa en ren och trygg sovmiljö för bebisens vila.

Vanliga frågor om Bäddset spjälsäng

Vilken storlek på bäddset passar en spjälsäng?

En vanlig storlek på bäddset för en spjälsäng är 70x140 cm. Det är viktigt att välja ett bäddset som passar sängens storlek för att säkerställa en bra passform och säkerhet för barnet.

Finns det olika färger och mönster på bäddset för spjälsäng att välja mellan?

Ja, det finns ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan när det gäller bäddset för spjälsängar. Du kan hitta allt från neutrala färger som vitt, grått och beige till mer färgglada alternativ som rosa, blått eller grönt. Mönster kan variera från enfärgade till mönstrade med exempelvis stjärnor, blommor eller djurmotiv. Det finns något för alla smaker och stilar.

Vad ingår vanligtvis i ett bäddset för spjälsäng?

Ett bäddset för spjälsäng brukar vanligtvis inkludera följande:

  • Ett påslakan
  • Ett örngott