Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

Batteridrivna ljus är en populär och praktisk lösning för att skapa stämning och belysning i olika rum och miljöer. Dessa ljus är utrustade med inbyggda batterier, vilket gör dem enkla att placera och flytta runt utan att behöva oroa sig för brandrisk. De är säkra att använda eftersom de inte genererar någon värme eller har en öppen låga. Batteridrivna ljus finns i olika former och storlekar, inklusive värmeljus, blockljus och ljusslingor. De är perfekta för att skapa en mysig atmosfär både inomhus och utomhus, och är även populära vid olika tillfällen och festligheter.

Vanliga frågor om Batteridrivna ljus

Hur länge brukar batteridrivna ljus hålla innan batterierna behöver bytas ut?

Hur länge batteridrivna ljus håller innan batterierna behöver bytas ut beror på flera faktorer, inklusive typen av batterier som används och hur ofta ljusen används. Generellt sett kan batteridrivna ljus hålla i flera timmar upp till flera veckor, beroende på kvaliteten på batterierna och ljusens strömförbrukning.

Om ljusen används kontinuerligt kan batterierna behöva bytas ut efter några dagar eller veckor. Om ljusen bara används sporadiskt kan batterierna hålla längre.

För att förlänga batteritiden kan det vara bra att använda kvalitetsbatterier och se till att ljusen är helt avstängda när de inte används. Det kan också vara fördelaktigt att använda batterier av typen "low self-discharge" (LSD) som har längre hållbarhet och behåller sin laddning längre än vanliga alkaliska batterier.

Hur fungerar ljus med timer?

Ljus med timer är utrustade med en inbyggd timerfunktion som gör det möjligt att automatiskt tända och släcka ljuset vid förprogrammerade tidpunkter. Det finns olika typer av ljus med timer, men de vanligaste är batteridrivna ljus med en knappcell som styr timern.

För att använda ljuset med timer ställer du in önskad tidpunkt för tändning och släckning. När den förinställda tiden kommer kommer ljuset att tändas automatiskt och förbli tänd under den inställda tidsperioden. Efter det kommer ljuset att släckas automatiskt.

Denna timerfunktion är praktisk för att spara energi och för att skapa en illusion av att någon är hemma när du är borta. Du kan också använda ljus med timer för att skapa stämningsbelysning eller för att automatisera belysningen i ditt hem eller trädgård.