categoryTopBlock
Designlampor

Golvlampa båge

23st produkter
Kampanj

En båglampa är en typ av golv- eller bordslampa som har en böjd arm som liknar en båge. Denna design ger lampan en unik och modern estetik. Den ikoniska båglampan är ett enastående exempel på modern belysningsdesign. Med sin böjda form och karakteristiska design utgör den inte bara en praktisk ljuskälla utan även en konstnärlig dekoration som kan förvandla rummet. Båglampan erbjuder en distinkt och elegant estetik som har blivit en symbol för tidlös stil och innovation inom belysningsvärlden.

Vanliga frågor om Båglampa

Vad är en båglampa?

En båglampa är en typ av golvlampa som har en form i form av en båge. Den består av en metallram som är böjd för att skapa en båge, där en eller flera ljuskällor är placerade. Båglampor är golvlampor och kan användas för att skapa en dekorativ och modern belysning i ett rum. De är populära för att de kan ge en mjuk och indirekt belysning samtidigt som de fungerar som en intressant designfunktion i rummet. Båglampor kan vara justerbara i höjd och riktning för att ge optimal belysning.

Vem uppfann Arco båglampan?

"Båglampan", även kallad "Arco lampan", skapades år 1962 av de italienska arkitekterna Achille och Pier Giacomo Castiglioni. Ogrinallampan tillverkas av det ansedda italienska belysningsföretaget Flos och är berömd för sin karakteristiska böjda struktur och nyskapande design.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj