Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Designlampor

Rislampa

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

En rislampa är en traditionell japansk lampa som används för att sprida ljus och skapa en avslappnad atmosfär. Lampan är tillverkad av rispapper som är monterat på en träram. När lampan är tänd, ger rispapperet ifrån sig ett mjukt och varmt ljus som sprider sig genom rummet. Rislampor är vanligt förekommande i traditionell japansk inredning och används ofta i tempel och tehus. De finns i olika storlekar och former och kan vara en vacker dekoration både inomhus och utomhus. Rislampor är även populära som souvenirer och samlarobjekt för de som är intresserade av japansk kultur.

Vanliga frågor om Rislampa

  • Vilken typ av ljuskälla rekommenderas för en rislampa?

    För en rislampa rekommenderas det att använda en LED-ljuskälla. LED-lampor är energieffektiva, har lång livslängd och genererar minimalt med värme. Dessutom kan du hitta LED-lampor i olika färger och styrkor, vilket ger dig möjlighet att skapa olika stämningar med din rislampa.
  • Hur säkert är det att använda en rislampa i fuktiga miljöer?

    Att använda en rislampa i fuktiga miljöer kan vara farligt och osäkert. Rislampor är vanligtvis inte avsedda att användas i fuktiga eller våta miljöer eftersom rislampor inte är vattentäta. Rislampor har öppna spår där riset brinner och detta kan orsaka kortslutning eller elektriska stötar om de utsätts för fukt eller vatten.
  • Vilka design- och formalternativ finns det för rislampor på Chilli?

    På Chilli hittar du ett brett utbud av design- och formalternativ för rislampor. Dessa inkluderar olika storlekar, former och färger. Du kan hitta rislampor i traditionell japansk stil med enkel och ren design, eller mer moderna varianter med unika former och färgglada mönster. Det finns även rislampor i olika material som papper, bambu eller tyg. Oavsett vilken stil eller färg du föredrar, finns det stor chans att du hittar en rislampa som passar dina preferenser på Chilli.