Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Läslampa

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

För att njuta av din lässtund är rätt belysning viktigt. Hos Chilli hittar du en mängd olika läslampor i olika utföranden så du enkelt kan skapa en mysig stämning. Beställ din nya läslampa idag billigt hos oss.

Vanliga frågor och svar

 • Vilka olika läslampor erbjuder Chilli?

  Beroende på var du vill placera din nya läslampa hittar du olika modeller hos oss på Chilli. Vill du kunna ligga i sängen och läsa har vi snygga läslampor till väggen. Vi erbjuder även golvlampa med läslampa på, så du enkelt kan rikta din belysning. Vi har även mindre läslampor med klämma så du kan placera din lampa där den behövs. Förutom läslampor har vi även bordslampor som fungerar utmärkt som belysning.
 • Vad finns det för material på läslampor?

  Hos Chilli hittar du läslampor i krom, metall, tyg och trä. Med ett brett och varierat utbud är vi säkra på att du hittar en lampa som passar dig.
 • Finns det många lampor att välja mellan?

  Alla våra läslampor är av hög kvalitet och till ett bra pris. Våra lampor hittar du i olika storlekar, design och material. Bläddra bland golvlampor, vägglampor och bordslampor som är perfekta när du ska njuta av en bra bok.
 • Hur bör en läslampa vara för bra läsupplevelse?

  Hur en läslampa bör vara är smaksak. Vissa föredrar kallt ljus medan andra varmt. Vad som är gemensamt för en bra läsupplevelse är att du väljer en lampa med riktat ljus, samt en lampa som går att justera efter preferenser. Hittar du en snygg läslampa som inte går att justera placerar du den bara på en höjd där ljuset når ner men inte stör. Vill du ha möjlighet att justera ljuset på din läslampa kan du kika på våra dimbara läslampor.