Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Plafond

127 st produkter
Visar 24 av 127 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Plafond är en stilfull typ av belysning som tar minimalt med plats samtidigt som den sprider gott om ljus i rummet. Det är den ultimata takbelysningen för utrymmen där du behöver god allmänbelysning men inte har plats för exempelvis en större, hängande taklampa. Du kan med fördel välja en plafondlampa i hallen eller förrådet som kan sprida mycket ljus utan att ta för stor plats. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av plafonder och taklampor i en mängd olika stilar, färger och design.

Vanliga frågor och svar

  • Vilken typ av plafond ska jag välja?

    Det finns en mängd olika stilar på plafonder att välja på till ditt hem. Hos Chilli hittar du plafondlampor i kristall, mässing, krom, stål, aluminium, mönster och mycket mer. Många gånger används plafond i hall, förråd och badrum men plafondlampor passar även fint i andra rum. Vilken typ av plafond du ska välja till vilket rum beror dels på vilken typ av belysning du behöver och vilken inredningsstil du vill förmedla. I ett sovrum med romantisk stil kan du med fördel välja en elegant och stilfull takplafond i kristall för att ge rummet en känsla av exklusivitet. I ett trendigt vardagsrum kan du välja en modern och stilren plafond i krom med spotlights för att förhöja helhetsintrycket. I barnrummet kanske du vill välja färgglad, mönstrad plafond som ger ett lekfullt intryck. I hallen kan du istället välja en av våra enkla, stilrena enfärgade plafonder som sprider mycket ljus och gör ett diskret intryck. Om du istället vill ge hallen ett lyft kan du välja en plafond som blir en stilfull inredningsdetalj samtidigt som det ger praktiskt belysning. Vad sägs om en trendig plafond designad med metallstänger i mässing eller koppar? Det blir garanterat en succé i hallen som imponerar på alla som kliver innanför dörren till ditt hem. Oavsett vilken typ av plafond du söker, så lovar vi att du kommer att hitta något för just dig i Chillis breda sortiment. 
  • Hur fäster jag en plafond?

    De flesta plafonder har en enkel krokupphängning som du smidigt fäster i taket. Du kan också välja att använda en takplafond som vägglampa eller tvärtom. Endast fantasin sätter gränser när det kommer till belysning! 
  • LED eller glödlampa till min plafond?

    Hos Chilli hittar du flera plafonder med led. LED-lampor är energisnålt och förbrukar upp till 85% mindre energi än traditionella glödlampor. Därför är det ett mer miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ för hushållet att välja en plafond med LED. Men inte alla plafonder är kompatibla med LED-lampor och då kan du istället välja en vanlig glödlampa. Då kan du med fördel välja LED till någon annan belysning i hushållet vilket både blir snällt för plånboken och miljön. Hos Chilli hittar du mängder av billiga plafonder online! Alltid snabba leveranser! Dessutom har vi 365 dagars öppet köp.