Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sideboard & skänk

Sideboard och skänk i ek

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Populära filtreringar

En sideboard eller skänk i ek är en klassisk och tidlös möbel som passar perfekt i de flesta hem. Med sin robusta och naturliga look är en ek-skänk en investering som håller i många år. Eken ger en varm och inbjudande känsla samtidigt som den är enkel att matcha med andra möbler och inredningsstilar. En skänk eller sideboard i ek är också praktisk då den ger extra förvaringsutrymme för tallrikar, glas och bestick i matsalen eller för kläder och andra saker i hallen. En ek-skänk är en möbel som både är vacker att titta på och funktionell att använda.

Vanliga frågor om Sideboard & skänk ek

Hur underhåller jag sideboard & skänk ek?

För att underhålla ett sideboard eller en skänk i ek är det viktigt att regelbundet torka av ytan med en mjuk trasa för att undvika att damm och smuts samlas på ytan. Du kan också använda en lämplig möbelvårdprodukt för att skydda träet och förhindra att det torkar ut. Se till att undvika att placera föremål som kan orsaka repor eller skador på ytan.

Vilka är fördelarna med sideboard & skänk i ek?

Det finns flera fördelar med att välja en sideboard eller skänk i ek:

  • Ekskänkar och sideboards är hållbara och tåliga, vilket gör dem till en investering som håller länge.
  • Ekskänkar och sideboards är också vackra och tidlösa, och passar väl in i de flesta inredningsstilar.
  • Eken har en naturlig vacker färg och ådring, vilket ger möblerna en unik karaktär.
  • Ekskänkar och sideboards är också relativt lätta att underhålla och rengöra, vilket gör dem till en praktisk och funktionell möbel.

För vem passar sideboard & skänk i ek?

Sideboard & skänk i ek passar för alla som är ute efter en stilren och funktionell förvaringslösning till sitt hem. Eken ger en naturlig och varm känsla till rummet och passar väl ihop med andra trämaterial och möbler. Det är också en bra möbel för de som behöver extra förvaring i köket, vardagsrummet eller sovrummet.