Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Skåp

Vitrinskåp

415 st produkter
Visar 24 av 415 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Ett vitrinskåp passar lika bra i köket som i vardagsrummet eller annat rum där du vill ha en vacker förvaringsmöbel. De finns i olika storlekar och stilar så att du lätt ska kunna hitta det som passar dig, din stil och dina behov bäst. Här har vi samlat vårt utbud av vitrinskåp i olika utföranden och för olika smaker. Vi har vackra vitrinskåp i träslag som exempelvis ek och furu, vitrinskåp i glas och vitrinskåp i metall – ja, här finns mängder av olika material att välja mellan! Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport.

Vackra och praktiska vitrinskåp till rätt pris!

Vitrinskåp är populära och omtyckta möbler, och det är kanske inte så konstigt med tanke på att de både är praktiska och dekorativa. Ett vitrinskåp skapar möjlighet till förvaring samtidigt som du kan visa upp det du tycker om. Fyll ditt vitrinskåp med porslin, prydnadsföremål, böcker, fotografier eller andra saker som betyder mycket för dig. Många vitrinskåp har också ytterligare förvaring, som exempelvis ett vitrinskåp med lådor, där du kan förvara sådant som du inte vill ha stående framme. Vi erbjuder även vitrinskåp med lås för extra säker förvaring. Hos oss på Chilli kan du köpa vitrinskåp billigt utan att behöva kompromissa med kvalitet och stil. Vi erbjuder allt från vitrinskåp med klassiska skåpdörrar, till vitrinskåp med dubbla glasdörrar samt vitrinskåp med skjutdörrar. Är du kanske på jakt efter en tv bänk med vitrinskåp? I vårt sortiment kan du välja möbler som ingår i serier med vitrinskåp, tv bänkar och sideboards/skänkar. För en enhetlig och komplett look i vardagsrummet, välj tv-bänk och vitrinskåp i samma serie.

 

Styla ditt hem med ett vitrinskåp i rätt stil

Hos oss kan du välja från ett brett urval av vitrinskåp i många olika utföranden och stilar. Kanske är du ute efter ett modernt vitrinskåp med belysning, ett trendigt vägghängt vitrinskåp, eller ett robust vitrinskåp i mörkt trä med vintagekänsla? Här finns något för alla! Vårt utbud av vitrinskåp tillåter dig att vara kräsen, så nöj dig inte med vilket vitrinskåp som helst. Med hjälp av våra filter kan du botanisera dig fram bland olika färger, breddmått, funktioner, prisklasser och serier. På så sätt kan du enkelt filtrera dig fram bland vårt utbud av exempelvis vägghängda vitrinskåp och svarta vitrinskåp, eller kanske välja ut ett gustavianskt vitrinskåp ur serien Grimaldi. Hos oss hittar du allt från vitrinskåp i vit eller svart högglans för det moderna eller stilrena hemmet, till vintage och retroinspirerade vitrinskåp i ek, furu, björk, valnöt samt vitlack. Vi erbjuder även ståtliga vitrinskåp i glas med exklusiva detaljer som ger vilket rum som helt en extra lyxig känsla. Vi vill påstå att vi erbjuder vitrinskåp som passar de allra flesta hem, smaker och stilar. Alla hem förtjänar ett vackert vitrinskåp, oavsett om rum och behov eftersöker ett stort vitrinskåp, litet vitrinskåp, smalt vitrinskåp eller högt vitrinskåp. Hos oss kan du köpa billiga vitrinskåp som hjälper dig att inreda både smart och snyggt.