Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Vitrinskåp

Industriella vitrinskåp

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

Populära filtreringar

Vitrinskåp i industriell stil kombinerar förvaring och utställning av viktiga objekt. De tillverkas med material som glas och metall och finns i olika storlekar och former beroende på vad som ska förvaras i dem. Industriella vitrinskåp kan ha belysning som gör det lättare att se vad som finns i dem. De skapar en robust och autentisk industriell atmosfär och är idealiska för att visa upp och skydda föremål.

Vanliga frågor om Vitrinskåp industri

  • Hur inreder man industriella vitrinskåp?

    För att inreda industriella vitrinskåp kan man använda sig av olika dekorativa föremål såsom böcker, vaser, ljusstakar, porslin eller andra samlarföremål. Det är också populärt att använda sig av gröna växter för att skapa en kontrast till det råa industriella utseendet. Tänk på att inte överfylla skåpet utan låt föremålen få utrymme och skapa en luftig känsla.
  • Vad kännetecknar industriella vitrinskåp?

    Industriella vitrinskåp är vanligtvis tillverkade av metall och glas eller trä, och har en robust och tålig design som gör dem lämpliga för flera användningsområden och rum. Dessa skåp har vanligtvis flera hyllor för att visa upp produkter eller föremål. Industriella vitrinskåp kan också vara utrustade med belysning för att bättre visa upp föremålen som visas i skåpet.
  • Finns det olika storlekar och dimensioner för industriellt vitrinskåp?

    Ja, det finns olika storlekar och dimensioner för industriella vitrinskåp. De kan variera beroende på tillverkare och användningsområde. Industriella vitrinskåp är vanligtvis mellan 90-200 cm höga och en bredd från 40 till 120 cm, med flera hyllor och skåpdörrar för att ge tillräckligt med utrymme för förvaring av olika typer av produkter eller utställningsobjekt. Det är viktigt att välja rätt storlek och dimension för att passa dina behov och utrymmen där skåpet ska placeras.