Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Förvaring

Skoförvaring på kampanj

0 st produkter
  Visar 0 av 0 produkter

  Praktiskt skoförvaring är A och O, och hos oss hittar du innovativa och snygga möbler och förvaringslösningar för dina skor. Vi erbjuder allt från skoställ och skohyllor, till skoskåp och skobänkar. Välj den skoförvaring som passar dig, ditt hem och dina behov bäst. Här hittar du skoförvaringslösningar i olika storlekar, oavsett om du har några par skor, eller 50 par skor. Här på Chilli köper du billiga skoskåp, skoställ och annan smart skoförvaring av hög kvalitet. Varmt välkommen att hitta dina favoriter.

  Få ordning och reda med skoförvaringsmöbler

  Hos oss hittar du ett brett urval av olika av lösningar för snygg och praktisk skoförvaring. Vi hjälper dig att organisera och förvara dina skor på ett lättåtkomligt sätt och skapa en trivsam och fräsch miljö i hemmet. Välj mellan skoförvaring i olika utföranden och storlekar. Här hittar du allt från ett litet skoställ, till ett platssparande smalt skoskåp eller skohylla i hög design. Ett skoskåp erbjuder både förvaring och extra avlastningsyta, perfekt för dig som vill inreda snyggt och organiserat, samtidigt som du skyddar dina skor mot smuts och damm. Och med en funktionell bänk med skoförvaring får du gott om dolt förvaringsutrymme samtidigt som den ger sittplats att exempelvis använda när man ska ta på sig skorna. Vi erbjuder innovativa förvaringslösningar, oavsett om du letar efter skoförvaring till hallen eller vill inreda smart och snyggt med skoförvaring i din garderob. För dig som vill ge din hall ett vackert och naturnära uttryck erbjuder vi skoskåp och skoställ i levande träslag som ek, lackad furu och björk. Men hos oss kan du även välja ur ett brett urval av vita och svarta skoskåp och skoställ.

   

  Smart skoförvaring för en välkomnande hall

  Bli bukt med sko-kaoset i hallen en gång för alla! Vi hjälper dig att organisera smart och snyggt även i trånga utrymmen som hallen. Göm undan och förvara dina skor i ett smalt skoskåp, eller förse din hall med en multifunktionell hallbänk med skoförvaring. Hos oss hittar du smart skoförvaring för en liten hall, lika väl som lite mer robusta skoförvaringsmöbler för dig som behöver förvaringsutrymme till den gedigna skosamlingen. Vi erbjuder allt ifrån lite mindre och stilrena skoställ med sittplats, till ståtligt höga skoskåp med spegel. I vårt sortiment finner du även praktiska sittbänkar med modeller som kombinerar förvaringsutrymme och sittyta. En sittbänk med förvaring ger dig skohylla, inbyggda förvaringslådor och en plats att sitta på, allt i en och samma möbel. Ett utmärkt val för dig som dig som vill inreda din hall på funktionellt och inbjudande.

  Kombinera gärna ett skoställ eller en skohylla med en hatthylla eller klädhängare i matchande design för ett snyggt helhetsintryck i hallen. Här hittar du även köpa kompletta hallmöbelset bestående av klädhängare, hatthylla och skoställ. Vi erbjuder även vackra speglar som kan ge rymd till din hall. Det är trots allt det första gästerna ser när de kliver in i hemmet!

   

  Skoförvaring i garderob

  Har du många par skor kan det vara ett alternativ att utnyttja utrymmet i din garderob. Här finns det ofta oanvänt utrymme, speciellt vad gäller golvytan. Varför inte låta detta utrymme bli en kreativ förvaringslösning för dina skor? Att placera ett lågt skoställ under dina upphängda kläder är en smart och kreativ förvaringslösning som kan användas även i den lite mindre garderoben. För dig som har riktigt många skor, och dessutom en garderob med gott om outnyttja utrymme, så kan du avse en yta till att inreda med ett högt skoställ. På så sätt kan du organisera dina skor på ett prydligt och lättåtkomligt sätt, även i din garderob. Ett annat kreativt alternativ att förvara skorna i garderoben kan vara att placera dem förvaringskorgar och lådor. Om du sätter dina skor så att ena skon pekar framåt och andra bakåt så får du plats med fler skor i lådan.