categoryTopBlock
Alla Stolar

Sittbänkar

425st sittbänkar
Kampanj

Sittbänkar billigt online hos Chilli

Var kan jag placera min sittbänk?

En sittbänk passar utmärkt i husets alla rum, oavsett om det handlar om sovrummet eller hallen. Om du är ute efter en sittbänk till hallen till exempel, så kan en större bänk vara passande. Medan en mindre modell kan vara bättre för exempelvis sovrummet. Du hittar snygga sittbänkar i olika modeller och storlekar hos oss här på Chilli.

Vad hittar jag för typ av sittbänkar hos Chilli?

Hos oss finner du sittbänkar både med och utan klädsel och stoppning. Vi erbjuder även sittbänk med och utan förvaring. En hallbänk med förvaring kan vara passande när hallen är trång och du behöver plats att stoppa undan till exempel vantar och mössor.

Vilken sittbänk passar bäst i en liten lägenhet?

Om du bor på en mindre yta och inte har plats med stora möblemang kan en liten bänk vara passande. Om du vill ha en sittbänk både i hallen och sovrummet till exempel så kan du välja en smal bänk till hallen med förvaring. Till sovrummet kan du välja en klädd sittbänk för bästa komfort. Det ger en mer ombonad känsla i sovrummet och den är mjuk och skön att sitta på medan du exempelvis tar på dig strumporna.

Kan jag använda era sittbänkar utomhus?

Våra sittbänkar här på Chilli är främst ämnade för inomhusbruk. Det bästa är såklart att läsa under varje modell vad som gäller för just den specifika sittbänken. Då kanske du ändå kan hitta en passande, lite tåligare sittbänk till exempelvis verandan.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj