categoryTopBlock
Fåtölj

Sittbänk

369st produkter
Kampanj
En bänk är ett perfekt sätt att utnyttja utrymmet och ge plats för alla att sitta. Bland vårt utbud finns sittbänkar i många olika utföranden, så du enkelt kan hitta något som passar ditt hem. Välkommen att utforska vårt stora utbud av sittbänkar billigt online.

Sittbänkar billigt online hos Chilli

Hur inreder jag med sittbänk?

Fördelarna med en sittbänk är många, de är perfekta för dig som bor lite mindre. De gör sig bra i hallen eller andra utrymmen när man kan behöva sätta sig en stund. De är även perfekta att ha runt matbordet om du vill ha plats för många. De fungerar även bra att placera vid sängen, badrummet eller barnrummet som en extra möbel. Med andra ord är sittbänkar mångsidiga och gör sig bra i alla hem.

Hur djup bör en sittbänk vara?

Hur djup en sittbänk bör vara är upp till var och en, vissa föredrar smalare medan andra vill ha djupare. Föredrar du en mindre sittbänk för att spara yta bör den vara är mellan 50-60 cm. Vill hellre ha en större sittbänk kan allt över 60 cm vara ett bra alternativ. Hos Chilli hittar du sittbänkar i många olika storlekar. Vi har något som passar alla.

Vilka olika modeller på sittbänkar erbjuder Chilli?

Kanske är du på jakt efter en sittbänk med förvaring, sittbänk i trä eller en klassisk sittbänk? Oavsett vilken typ av sittbänk du letar efter har vi garanterat något som passar dig och dina behov. Bläddra bland vårt utbud och beställ hem den sittbänk du tycker bäst om. Vi bjuder på frakten!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj