Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 2 av 2 produkter

Ett eldställ är ett redskapsset som är placerat i en ställning och används för att underlätta rengöring och hantering av en eldstad. Det innehåller olika verktyg som kratta, skopa och tång, vilka är utformade för att hålla eldplatsen ren och säker. Med ett eldställ kan du enkelt rensa aska och skräp samt justera ved och kol i eldstaden utan att behöva använda händerna eller andra o lämpliga verktyg. Det är en praktisk och funktionell lösning för att hantera och underhålla en eldstad.

Vanliga frågor om Eldställ

Vad är ett eldställ?

Ett eldställ är ett arrangemang av olika verktyg som sitter ihop i en ställning. Det används främst för att hantera och rengöra runt en eldstad, såsom en öppen spis eller en braskamin. Eldstället innehåller vanligtvis verktyg som en tång, en skopa och en kratta, som gör det enklare att hantera elden, flytta ved och rensa aska. Det är ett praktiskt hjälpmedel för att underhålla och hålla eldplatsen ren och säker.

Vilket material är eldställ oftast gjort av?

Eldställ är oftast tillverkade av material som är tåliga mot höga temperaturer, såsom smidesjärn eller metall med en värmetålig beläggning. Detta säkerställer att eldstället kan hantera den heta miljön runt en eldstad utan att deformeras eller skadas.