categoryTopBlock
Förvaringsställ

Vedställ & vedhylla

31st produkter
Att elda med ved ger en mysig och varm känsla i hemmet. När du väl släpat in veden behöver du en plats att förvara veden på en bra plats. Då är ett vedställ eller vedhylla från Chilli det självklara valet! Ett snyggt och praktiskt vedställ hjälper dig att organisera och stapla dina vedträn på ett snyggt och effektivt sätt. På Chilli hittar du ett brett utbud av vedställ och vedhyllor som passar alla typer av hem och inredningsstilar. Ta en titt och hitta det perfekta vedstället för ditt hem!

Vilka olika typer av vedställ finns det på Chilli?

Det finns flera olika typer av vedställ att välja mellan, inklusive fristående vedställ, väggmonterade vedställ och vedhyllor. Fristående vedställ och vedhyllor är idealiska för att förvara ved på ett organiserat sätt på golvet eller på en upphöjd plattform. Väggmonterade vedställ är ett utmärkt val för att spara utrymme och kan monteras på en vägg nära din vedeldning. Valet av vedställ beror på din personliga smak, dina behov och ditt tillgängliga utrymme.

Hur många vedträn kan ett vedställ rymma?

Antalet vedträn som ett vedställ kan rymma varierar beroende på storleken och modellen av vedstället. En del mindre vedställ kan rymma upp till 10-15 vedträn, medan större vedställ kan rymma många fler. Det är viktigt att välja ett vedställ som är tillräckligt stort för att rymma det antal vedträn du behöver för att hålla ditt hem varmt och mysigt.

Kan en vedhylla användas för förvaring av annat än ved?

Ja, en vedhylla kan användas för att förvara andra föremål förutom ved. På grund av sin robusta design och öppna hyllor kan en vedhylla vara en användbar förvaringslösning för annat du behöver förvara i en öppen förvaring. Tänk på att välja en vedhylla som passar dina behov och din stil för att skapa en snygg och funktionell förvaringslösning i ditt hem.

Är det säkert att förvara ved inomhus?

Ja, det är säkert att förvara ved inomhus om den förvaras ordentligt. Ved ska förvaras på en torr och ventilerad plats för att undvika mögelbildning och förhindra risken för skadedjur. Det är också viktigt att se till att vedträna är torra innan de används i en öppen spis eller vedpanna. På Chilli hittar du vedställ och vedhyllor som är utformade för att förvara ved på ett säkert och effektivt sätt.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)