categoryTopBlock
Förvaringsställ

Paraplyställ

25st produkter
Kampanj

Paraplyställ billigt online hos Chilli

Hur väljer jag rätt paraplyställ?

Ett paraplyställ är en snygg inredningsdetalj. Du kan välja ett paraplyställ som går ihop med resten av din inredning, eller så kanske du vill ha ett ställ som sticker ut så att det blir ett blickfång. Välj ett paraplyställ som inte bara rymmer ditt eget paraply utan även gästernas, och kanske andra saker du vill förvara i det. Tänk på att paraplystället ofta är det första du ser när du stiger in.

Vad kan jag använda mitt paraplyställ till?

Det är perfekt att ställa gåstavar, vandringsstavar, käppar, kryckor och annat du eller dina gäster vill ställa ifrån sig i hallen. Föremål som måste lutas mot något faller ofta över ända och då kommer paraplystället väl till pass. Paraplystället är också ett perfekt ställe att hänga blöta mössor och vantar så att de får droppa av. På paraplyställets kant kan du också sätta en lös krok, där det går att hänga husnycklar och bilnycklar.

Var ska jag placera mitt paraplyställ?

Eftersom paraplyer oftast är blöta när de tas in är det bra att ha sitt paraplyställ precis innanför dörren. Om du har möjlighet är det bra att ha en värmekälla i närheten, så att eventuell väta snabbt torkar upp.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj