Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Dekorbeslag

Dörrstopp

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Dörrstopp är en praktisk och användbar produkt som används för att hålla dörrar öppna eller förhindra dem från att stängas. Dessa stopp kan vara tillverkade av olika material, som gummi, metall eller plast, och finns i olika storlekar och former. De kan vara antingen permanenta eller tillfälliga och kan användas både inomhus och utomhus. Dörrstopp är vanligtvis lätta att installera och tar minimalt med utrymme. Denna enkla lösning är perfekt för att undvika att dörrar slår igen i dragiga områden eller för att hålla dörrar öppna när man behöver transportera saker.

Vanliga frågor om Dörrstopp

  • Vad är en dörrstopp?

    En dörrstopp är en enhet eller anordning som används för att förhindra att en dörr stängs helt eller för att förhindra att den slår upp för långt. Den placeras vanligtvis på golvet och kan vara tillverkad av gummi, metall eller plast. Dörrstopp används för att hålla en dörr öppen och förhindra att den slår igen av sig själv, vilket kan vara praktiskt när man behöver ha en dörr öppen för att ventilera eller för att underlätta passage genom rummet.
  • Finns det olika typer av dörrstopp?

    Ja, det finns olika typer av dörrstopp. Vanliga typer inkluderar golvmonterade dörrstopp, väggmonterade dörrstopp och dörrstopp med fjädermekanism. Golvmonterade dörrstopp är vanligtvis en fast anordning som monteras på golvet och stoppar dörren från att slå mot väggen. Väggmonterade dörrstopp monteras på väggen och har en stoppplatta som dörren kan slå emot. Dörrstopp med fjädermekanism är flexibla och återfjädrande och kan monteras på golvet eller på väggen.