categoryTopBlock
Dekorbeslag

Snygga beslag hos oss

120st produkter
Kampanj

Beslag kommer i alla möjliga former, modeller och material. Vi har beslag som passar till byråer, dörrar och skåp och mycket mer. Se bara till att du väljer ett beslag som passar just din möbel på rätt sätt. Beslagen som du hittar hos oss ser olika ut. Du kan enkelt hitta exakt vilka mått de har eller vilket material de är gjorda av genom att klicka på produkten. Du får upp både produktnamn, serie samt mått och eventuella andra speciella egenskaper som produkten kanske har. Här kan du även se om beslaget finns i lager.

Skapa förändring med nya beslag

Du hittar flera typer av beslag hos oss. Med hjälp av dessa kan du ge sina möbler ett helt nytt utseende. Faktum är att du kan skapa ett helt nytt rum med nya beslag. 

Är det något du undrar om våra produkter? Det finns flera sätt att få hjälp på. Du kan ställa en fråga till vår stora databas, ringa till oss under våra öppettider eller ange namn och telefonnummer, så ringer vi upp dig istället. Kom ihåg att du har 365 dagars öppet köp när du handlar hos oss plus att vi bjuder på frakten!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj