categoryTopBlock
Dekorbeslag

Förändra inredningen med nya handtag

3st produkter
Kampanj

Nya handtag är perfekta när du vill förnya inredningen hemma. Vi erbjuder både handtag i mässing, handtag i form av loopar av läder samt stilrena och enkla handtag i krom. Du hittar flera unika, vackra och passande handtag till olika möbler här hos oss. I vårt stora sortiment finns allt från handtag till köksluckor och handtag till garderober till handtag till byråer och skåp. Naturligtvis kan du även montera fast dessa handtag på andra ställen om du skulle vilja det. Ibland behövs det inte så mycket för att inredningen ska bli fulländad.

Rätt handtag kan göra stor skillnad

Du hittar handtag med olika utseenden och stilar hos oss. Ett handtag i rostfritt stål ger en modern och stilren känsla medan våra handtag i läder ger en mer naturlig och hemtrevlig känsla. Även formerna på handtaget påverkar hur de upplevs. Vi har handtag med hårda kanter och handtag med en mjuk och rund form. Du kan även hitta skåpsregel hos oss i förnicklat stål. Den gör att du kan stänga skåpet, byrån eller garderoben. 

Våra handtag är enkla att montera och kommer oftast med skruvar inkluderade. Vissa är korta och passar bättre till små lådor medan andra kan vara riktigt långa, upp till cirka 75 cm, och passar till längre skåp eller förvaringsmöbler. Du kan naturligtvis även montera upp dessa som stöd av olika slag. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

När du handlar hos oss så har du inte bara ett stort utbud av produkter till hemmet att välja mellan. Vi ger dig 15 dagars öppet köp och dessutom så behöver du inte betala någonting för frakten. Om vi har varan i lager så tar det mellan två till sex vardagar innan du får hem din produkt.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj