Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Julpynt & juldekoration

Plastgran

102 st produkter
Visar 24 av 102 produkter
1
...
5

En plastgran kan vara ett praktiskt och smidigt alternativ till en traditionell gran. Oavsett om du letar efter en gran som du kan använda år efter år eller om du har allergier som hindrar dig från att ha en riktig gran, kan en plastgran vara det perfekta valet. På Chilli hittar du plastgranar i olika storlekar, färger och utföranden för att passa din stil och smak, en del kommer till och med som ett komplett paket med julgransdekorationer och ljus! Annars har du själv fria händer att fylla din plastgran med vackert julpynt och skapa en stämningsfull julkänsla i ditt hem.

Vilka är fördelarna med en plastgran?

Fördelarna med en plastgran inkluderar att den är lättskött, allergivänlig och kan återanvändas år efter år. Dessutom tappar den inte barr och behöver inte vattnas, vilket gör den till ett praktiskt val för den stressiga julperioden. Du kan också hitta plastgranar i olika storlekar och stilar för att passa din inredning och smak.

Kan jag använda samma julpynt på min plastgran som på en riktig gran?

Ja, du kan använda samma julpynt på en plastgran som på en riktig gran. Testa gärna att använda olika typer av ljusslingor för att skapa en stämningsfull och vacker julgran.

Hur kan jag förvara min plastgran efter julen?

Förvara din plastgran i en lämplig förvaringslåda eller väska som skyddar granen från damm och fukt. Se till att ta bort allt julpynt och lagra det separat för att undvika skador. Placera sedan din förpackade gran på en torr och sval plats tills nästa jul.

Finns det några tips för att göra min plastgran mer realistisk?

Ja, det finns flera saker du kan göra för att göra din plastgran mer realistisk. Försök att placera granen i en stor korg eller urna för att gömma plastfoten och skapa en mer naturlig utseende. Du kan också fylla granen med extra grenar eller ljusslingor för att skapa en fylligare och mer realistisk look.