Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Vas

Runda vaser

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Med runda vaser från Chilli som är en tidlös inredningsdetalj och kan ge liv och färg åt ditt hem. Med en rund vas kan du visa upp dina favoritblommor och skapa en varm och välkomnande atmosfär i ditt hem. En rund vas kan också fungera som en fin accent i ditt rum när den står ensam eller tillsammans med andra dekorativa föremål. Upptäck vårt stora urval av runda vaser på Chilli och hitta den perfekta runda vasen för ditt hem.

Kan jag använda en rund vas för att skapa en elegant och modern känsla i mitt hem?

Absolut! Runda vaser kan användas för att skapa en elegant och modern känsla i ditt hem. En stor rund vas med en enkel blomma kan till exempel ge ett sofistikerat och stilrent intryck, medan flera mindre runda vaser kan skapa ett lekfullt och livfullt intryck.

Vilka blommor passar bäst i en rund vas?

Vaser kan ju vara mer eller mindre runda, men om vasen är vid är det inte så lyckat att ha en bunden, smal bukett som bara skulle stå och luta snett i den. En rund vas passar bra till ett fång tulpaner, som kan breda ut sig och komma till sin rätt.

Vilka fördelar är det med en rund vas?

En rund vas har oftast en tillräckligt stor bottenyta för att vara stabil. Ju tyngre och högre blommorna är, desto större vas behövs. Framför allt bör den stå stadigt. Man kan också få mer plats för att arrangera blommor effektfullt i en rund vas. En rund vas som ser ut som ett klot är ganska effektfull. Vasen blir en prydnad i sig själv, oavsett vilka blommor man har i den. Har man en stor rund vas som står på golvet kan man ha påskris med fjädrar i den, och när det inte är påsk kan man fylla den med lite större sidenblommor. En rund vas kan också vara en oväntad och trevlig present till någon som fyller år.