Förvaring för små och stora prylar i barnrummet

29Produkter
Populära filter:
Sortera på

I vårt sortiment av barnrumsförvaring hittar du plats för stora som små prylar. Hopp och lek i all ära, men du och ditt barn sover onekligen bättre i ett harmoniskt och ordnat sovrum. Behöver vi ens nämna mardrömsscenarion som “att trampa på legobitar” för att övertyga dig om att barnrumsförvaringen är en livslång investering? Tänkte väl det. In och finn lekfull och räddande barnrumsförvaring på Chilli. 

Barnrumsförvaring som gör livet enklare

Leksaker och pryttlar utspridda över hela golvet är ett ofrånkomligt fenomen för barnfamiljer. Ena sekunden är det städat och i nästa ögonblick har allt lego hällts ut på golvet. Ja, du vet säkert vad vi snackar om. Vi kanske inte kan ändra på det där lekstöket som ofta råder men vi kan i alla fall hjälpa dig (och ditt barn) att göra undanplocket lite roligare. Med bra och smart förvaring till barnrummet kan röjet nämligen bli mer av ett nöje. Finns det en plats för allt blir det också lättare att hantera.

Vi har barnrumsförvaring för alla möjliga typer av behov, allt från pennlådor till tvättkorgar och klädhängare. I vårt sortiment kan du hitta förvaring som passar de allra flesta barnrum och stilar. Välj och vraka bland lekfulla, dekorativa och smarta förvaringslösningar och få ordning i barnrummet. 

Filter
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Stil
Färg
Serie
Bäddmått
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Typ