Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Förvaring barnrum

Hylla barnrum

56 st produkter
Visar 24 av 56 produkter
1
...
3

Att hylla barnrummet är viktigt för att skapa en trivsam och stimulerande miljö för barnet. Genom att välja färgglada och fantasifulla detaljer, som leksaker och dekorativa föremål, kan man främja barnets kreativitet och fantasi. Det är också viktigt att tänka på funktion och praktiskt förvaring i barnrummet, för att underlätta för barnet att hålla ordning på sina leksaker och kläder. Genom att skapa en harmonisk och rolig atmosfär i barnrummet kan barnet känna sig tryggt och trivas i sin egen lilla värld.

Vanliga frågor om Hylla barnrum

Vilka olika typer av hyllor passar bäst i ett barnrum?

I ett barnrum kan det vara bra att ha olika typer av hyllor för att organisera och förvara leksaker, böcker och andra barnrelaterade föremål. Här är några olika typer av hyllor som kan passa bra i ett barnrum:

 • Lekhyllor: Dessa hyllor är designade speciellt för leksaker och har ofta öppna hyllplan eller lådor där barnen kan enkelt förvara och nå sina leksaker.
 • Bokhyllor: För att främja läsning kan det vara bra att ha en bokhylla där barnen kan ha sina böcker på lättåtkomliga platser. Det kan vara en vanlig bokhylla eller en bokhylla med lekfulla former och färger.
 • Skohyllor: Om barnet har många skor kan det vara bra med en skohylla för att hålla ordning på dem. Det finns både hängande och stående skohyllor att välja mellan.
 • Vägghyllor: Om man vill spara på golvyta kan man använda vägghyllor för att förvara små föremål eller dekorationer. Vägghyllor kan också vara bra för att visa upp barnens konstverk eller troféer.
 • Klädhängare: För att hålla ordning på kläder kan det vara bra att ha en klädhängare i barnrummet. Det kan vara en enkel kroklist eller en mer lekfull variant med figurer eller djur.

Det är viktigt att tänka på säkerheten när man väljer hyllor till ett barnrum. Se till att hyllorna är stabila och säkert fästa på väggen för att undvika olyckor.

Hur säkerställer jag att hyllan är stabil och säker för barnets användning?

För att säkerställa att hyllan är stabil och säker för barnets användning kan du följa några enkla steg:

 1. Placera hyllan på en plan och stabil yta.
 2. Kontrollera att hyllan är korrekt monterad enligt tillverkarens anvisningar.
 3. Fäst hyllan ordentligt i väggen för att förhindra att den välter. Använd lämpliga fästmaterial och följ tillverkarens rekommendationer.
 4. Kontrollera att hyllan har tillräcklig bärighet för att klara av belastningen av de föremål som du planerar att placera på den.
 5. Undvik att placera tunga eller vassa föremål på hyllan som kan falla ner och orsaka skada.
 6. Kontrollera regelbundet att hyllan är i gott skick och att alla fästen är ordentligt åtdragna.
 7. Undvik att placera hyllan på platser där barnet kan nå den genom att klättra eller dra i den.

Genom att följa dessa rekommendationer kan du bidra till att säkerställa att hyllan är stabil och säker för barnets användning.

Hur kan jag använda hyllan för att organisera och inreda barnrummet på ett funktionellt men samtidigt lekfullt sätt?

För att organisera och inreda barnrummet på ett funktionellt och lekfullt sätt kan du använda hyllan på följande sätt:

1. Kategorisera och sortera leksaker: Använd hyllan för att organisera leksaker efter typ eller tema. Du kan ha en hylla för böcker, en annan för dockor och en annan för byggleksaker. Detta gör det enklare för barnet att hitta och plocka upp leksaker när de leker, samtidigt som det ger en strukturerad look i rummet. 2. Skapa en läshörna: Placera böcker på hyllan och skapa en mysig läshörna med kuddar och filtar. På så sätt uppmuntrar du barnet att läsa och skapar en avslappnad atmosfär i rummet. 3. Visa upp konstverk: Använd hyllan för att visa upp barnets konstverk eller andra kreativa projekt. Detta ger barnet en känsla av stolthet och ger också en personlig touch till inredningen. 4. Använd lådor och korgar: För att hålla ordning på mindre saker som små leksaker eller ritmaterial kan du använda lådor eller korgar på hyllan. Detta hjälper till att hålla saker organiserade och ger samtidigt en lekfull touch genom att välja färgglada eller mönstrade förvaringslösningar. 5. Skapa temainriktade hyllor: Om barnet har ett speciellt intresse eller tema som de gillar kan du skapa en hylla som är dedikerad till det. Till exempel kan du skapa en hylla med rymdtema genom att placera rymdrelaterade leksaker och dekorationer där. Detta gör det roligt för barnet att inreda och ger också en tydlig struktur i rummet. Genom att kombinera funktionell förvaring med lekfull design kan du skapa ett organiserat och roligt barnrum som både barnet och du kommer att älska.