Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Inredning

Ljus & dofter

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Skapa en avkopplande och mysig stämning i ditt hem med hjälp av ljus och doft. Chillis utbud av doftljus, ljusstakar, doftpinnar och andra detaljer erbjuder en mängd olika stilar, färger och dofter för att du ska hitta något du gillar. Oavsett om du letar efter en subtil och avslappnande doft eller en mer uppfriskande arom, så har vi något för dig.

Hur skapar jag en mysig atmosfär med ljus & dofter?

För att skapa en mysig atmosfär med ljus och dofter kan du använda olika ljus och doftprodukter. Ett doftljus kan ge en avslappnande och inbjudande doft till rummet, medan doftpinnar kan sprida en lätt och fräsch doft över längre tid. För att skapa en mjuk belysning kan du använda olika ljusstakar eller ljushållare. Genom att placera dem på olika höjder och platser i rummet skapas en härlig ljusstämning. Hos Chilli hittar du ett stort urval av ljus, ljusstakar och doftpinnar som kan hjälpa dig att skapa en mysig atmosfär i ditt hem.

Vad är doftpinnar?

Doftpinnar är en populär lösning för att sprida doft i ditt hem. Genom att pinnarna absorberar doftoljan i behållaren så sprider de en subtil doft i rummet. Doftpinnar är en enkel och snygg inredningsdetalj som kan göra ditt hem mer avslappnat och inbjudande. Doftpinnar kan användas i alla rum, från badrummet, till hallen till sovrummet.

Ska man använda olika ljusstakar och dofter beroende på säsong?

Ja, många människor väljer att anpassa sina ljus och dofter efter säsongen för att skapa en passande stämning och atmosfär. På hösten och vintern kan dofter av kanel, pepparkaka och vanilj skapa en varm och mysig känsla, medan på våren och sommaren kan fräscha dofter av citrus, lavendel och havsbris vara mer passande. Detsamma gäller för ljusstakar och ljushållare, där man kanske vill ha mer rustika och varmare material som trä och mässing på hösten och vintern, och ljusare och mer luftiga material som glas och keramik på våren och sommaren.