Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Rumsdoft & luftfräschare

Doftljus

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Hos oss på Chilli hittar du ett stort utbud av doftljus som kan göra ditt hem mer väldoftande och avkopplande. Våra doftljus finns i en mängd olika dofter och storlekar, så att du kan hitta det som passar just dig och ditt hem. Doftljusen är tillverkade av högkvalitativa material och gör det enkelt att skapa en mysig stund hemma. Kika runt bland våra olika doftljus och hitta en signaturdoft för ditt hem.

Hur lång tid brinner ett doftljus?

Tiden ett doftljus brinner beror på storleken på ljuset. Generellt sett kan ett doftljus brinna mellan 25 och 60 timmar. För att få ut maximalt av ditt doftljus, låt det brinna i minst två timmar vid första användningen, så att hela ytan smälter och undviker att tunnlar bildas i mitten. Se till att klippa vecket innan användning för att förhindra rök och säkerställa en jämn brinntid.

Vilken är den bästa doften för att skapa en avkopplande atmosfär?

Det finns flera dofter som kan hjälpa till att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem. Lavendel, kamomill, sandelträ och mysk är alla dofter som kan hjälpa till att minska stress och skapa en lugn miljö. För en mer romantisk stämning kan en doft av ros eller jasmin vara ett bra alternativ. Hos Chilli hittar du doftljus i flera olika dofter som kan hjälpa dig att skapa den perfekta stämningen i ditt hem.

Vilka dofter passar bäst i vilket rum?

Vilka dofter som passar bäst i ett rum beror på personliga preferenser och syftet med rummet. I allmänhet kan man säga att friska och lätta dofter som citrus och mint är bra i badrummet eller på toaletten, medan varmare och mer kryddiga dofter som kanel och sandelträ passar bättre i vardagsrummet eller sovrummet. Hos Chilli hittar du doftljus i olika dofter och storlekar för att passa alla rum och tillfällen.