Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Tavlor & posters

Posters, prints & affischer

294 st produkter
Visar 24 av 294 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

Kala väggar kan snabbt bli tråkiga. Nu kan du enkelt liva upp inredningen hemma med hjälp av våra posters. Vi har ett flertal olika typer av affischer och posters som du kan välja mellan. Häng upp ett vackert motiv i köket, hallen, vardagsrummet eller varför inte klä väggarna i sovrummet. Vi har både foton, posters med text samt populära posters med kartor över olika städer. Med stor sannolikhet kan du hitta en poster med motiv från just din hemort.

Snygga posters sätter prägel

Det är enkelt att kolla igenom vårt sortiment av posters och affischer. Vi har posters som passar ditt sovrum eller stora affischer som du kan pryda vardagsrumsväggen med. Se till att välja ett motiv som verkligen tilltalar dig. På så sätt kommer du inte bara att vara nöjd över ditt val av väggdekor. Du kommer dessutom att få ett intressant samtalsämne nästa gång du får besök.

Hitta passande motiv online

Ett tips är att använda sig av vårt snabbfilter för att sortera bilderna. Du kan välja mellan svartvita-, grafiska- och fotokonst samt motiv för barn och guld & silver-posters. Därefter kan du sortera för att exempelvis visa de billigaste först eller varför inte de allra populäraste. Vi har ett stort och varierat utbud som passar alla typer av rum och inredningar. När du ska köpa billiga posters och affischer hos oss, så kommer du snabbt att märka att vi erbjuder mer än bara fina foton av olika slag. Vi har även grafiska posters, något som direkt för tankarna till konst och målningar. På många sätt så är det precis vad det är, fast skillnaden är att de är gjorda med datorn eller ritplattan som verktyg. Vi har ett stort utbud av fina grafiska posters. Oftast så består de av texter eller ord, men det finns även fina porträtt, ritningar, stiliseringar av olika objekt och mycket mer. Scrolla genom Chillis sortiment och beställ dina nya posters & prints idag.

Inspirera och motivera med stora posters

Det är inte ovanligt att man saknar inspiration och motivation, speciellt när helgen är över och vardagen har anlänt. Nu kan du ge dig själv en stor dos inspiration eller motivation genom att hitta ett passande motiv med text. Vi har flera alternativ som kan hjälpa dig att få rätt attityd och tankesätt direkt på morgonen. Ge dig själv en komplimang, en spark i baken, ett par glädjande ord eller en påminnelse genom att hitta en passande poster hos oss. Vi har även citat och meningar som kan få dig att dra på mungiporna och le brett. Eftersom vi har samlat ihop så många olika typer av posters och affischer, kan du snabbt hitta något som tilltalar dig. Om du hittar en poster som verkligen talar till dig och som kommer att passa in i ditt hem – tveka inte, utan beställ den redan idag!