Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Posters & prints

Liggande poster

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Liggande posters och horisontella posters erbjuder en unik elegans som genomsyrar ditt utrymme med en känsla av balans och rymd. Dessa posters har förmågan att fylla utrymmet på ett harmoniskt sätt och skapa en modern atmosfär. Med liggande posters framhävs rummets bredd på ett smakfullt sätt och ger en visuell förlängning av ytan. Horisontella posters kan verkligen betona rummets längd och ge en känsla av rymd. Oavsett om du väljer landskapsmotiv, stadsbilder eller abstrakta mönster, ger både liggande och horisontella posters en sofistikerad och modern touch till din inredning. Dessa posters kan placeras ovanför möbler som soffor och sängar, eller i korridorer där deras form kompletterar området på ett förtjusande sätt. Med deras balanserade utseende och flexibilitet att anpassa sig till olika utrymmen, är liggande och horisontella posters ett fantastiskt sätt att förvandla ditt hem till en elegant oas.

Vanliga frågor om liggande posters

Vilka typer av motiv fungerar bäst för liggande posters?

Liggande posters passar bra för motiv som sträcker sig horisontellt, såsom landskap, panoramabilder och abstrakta kompositioner. Dessa motiv betonas av den breda formen på liggande posters.

Hur kan jag skapa balans med horisontella posters i min inredning?

För att skapa balans med horisontella posters, kombinera dem med andra inredningsdetaljer som harmonierar med den liggande känslan, såsom låga möbler eller horisontella linjer.

Hur kan jag skapa en harmonisk inredning genom att kombinera både liggande och horisontella posters på en och samma vägg?

Genom att blanda liggande och horisontella posters på en vägg kan du skapa en balanserad och konstnärlig komposition. Prova att placera en horisontell poster i mitten och omge den med mindre liggande posters för en harmonisk effekt.