Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Posters & prints

Retro & vintage posters

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter
På Chilli hittar du ett stort utbud av posters som är noga utvalda för att passa alla typer av inredningsstilar och rum. Här har vi samlat posters med retromotiv och vintage känsla som kan ge ditt hem en unik och personlig touch. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av posters i retro- och vintagestil och hitta den perfekta väggdekoren som låter dina vägger visa vem du är.

Vilka är de vanligaste motiven på retro posters?

De vanligaste motiven på retro posters inkluderar klassiska filmaffischer, vintage reklam och logotyper, musikaffischer, och retro mönster och illustrationer. Oavsett vilket motiv du väljer så kan en retro poster ge en unik och personlig touch till ditt hem. På Chilli har vi samlat alla möjliga motiv för att skapa ett så brett utbud av vintage poster som möjligt.

Kan jag rama in min retro eller vintage poster?

Absolut, du kan rama in din poster med olika ramar beroende på din inredningsstil och preferenser. En svart eller vit ram ger en tidlös och stilren look, medan en träram ger en mer rustik och naturlig känsla. En poster kan också rama in med en passepartout för att skapa ett avstånd mellan ramen och bilden.

Hur ska jag hänga mina posters på väggen?

För att hänga posters på väggen kan du använda dig av klämmor, ram eller tejp. För att undvika skador på väggen kan du använda dig av självhäftande tejp eller dubbelhäftande tejp speciellt avsedd för posters. För en mer permanent lösning kan du använda dig av skruvar och krokar.