Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Ramar & tavelram

Ekramar

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

  • Vad är fördelen med en ekram?

    Den stora fördelen med att välja en ek ram är att den är helt naturlig. Ek är ett snyggt träslag som är tåligt och även ståtligt. Du kommer att känna dig stolt med en ekram i ditt hem. Du får in naturen direkt in till ditt hem. Ekramen kommer även att vara något som verkligen står ut ur mängden. Den är dessutom tålig och stilren.
  • Hur inreder jag bäst med ekramar?

    En ekram passar i alla rum. Du kan ha en ekram ovanför sängen med ett motiv av hela familjen. Eller placera ekramen i ditt vardagsrum med ett stort naturmotiv, exempelvis av ett vattenfall. Du behöver inte heller hänga upp din ekram, utan du kan luta den mot en vägg vilket är precis lika snyggt. En ram ek kan göra en stor skillnad för atmosfären och känslan i ditt hem.
  • Vad passar i en ekram?

    I en ekram passar allt från kära foton av hela familjen, till motiv av ditt husdjur och även naturen. I en träram i ek kan du rama in allt från fotografier, till målningar eller kanske ett favoritcitat som inspirerat dig genom livet, eller som du vill leva efter i fortsättningen. Allt du vill rama in kommer se snyggt ut i ramar ek.