Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Ramar & tavelram

Träramar

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

  • Hur påverkar träramen motivet?

    Träramar bidrar ofta med en behaglig diskretion. Ramen, och därmed motivet blir istället en integrerad del av rummet. Inramning av trä är både av lagom och mjuk karaktär som passar in bra i de flesta utrymmen. Träramar är ett klassiskt val för tavelramar och ger en känsla av att ha naturen i ditt eget hem. Hos oss på Chilli finns det gott om tavelramar trä som passar just det motiv du värnar om alldeles extra.
  • Är det skillnad på ljus eller mörk träram?

    Träramens nyans gör viss skillnad för hur motivet kommer att uppfattas. Det som går att säga är att en ljus ram är lättare att matcha med i regel alla motiv, och inte minst resten av inredningen i ditt hem. Tavlan kommer också att uppfattas mer diskret och mjukare till skillnad från en mörk träram som gärna drar åt sig uppmärksamheten direkt.
  • Med vilka möbler kan jag matcha min träram?

    När du hänger upp ett fotografi eller en målning i en träram bör du även överväga hur ramen smälter in i resten av rummet. Vita eller ljusa möbler är alltid behagligt tillsammans med trä. Samtidigt kan också svarta detaljer, till exempel ett soffbord, tillsammans med träfärg lyfta helheten till nästa nivå.