Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Ramar & tavelram

Glasramar

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

  • Var kan jag använda en spegel med glasram?

    En spegel med glasram kan antingen hängas upp på väggen eller också lutas mot väggen på till exempel ett bord, en hylla eller en bänk. Den kan passa bra både i sovrummet och vardagsrummet eller som en inredningsdetalj i hallen eller badrummet, eller någon helt annanstans i hemmet.
  • Hur ska jag bäst sköta om en spegel med glasram?

    För att spegeln med glasram ska kunna hålla sig fin under lång tid är det viktigt att ta väl hand om den. För att få en skinande ren spegel är det bra att använda sig av vanligt fönsterputsmedel som gärna ska sprayas på tills det täcker hela ytan. Därefter kan du försiktigt torka av fönsterputsmedlet med en trasa eller mikrofiberduk. Därmed så både rengörs och torkas spegeln och glasramen på samma gång, vilket gör att smuts inte fastnar på den nytvättade ytan och den blir därmed lättare att hålla ren. Tänk även på att använda en trasa i ett tyg som inte luddar för bästa resultat.
  • Vad finns det för fördelar med glasram?

    En fördel med spegel med glasram är att den blir till en mer dekorativ inredningsdetalj i rummet istället för att enbart vara funktionell.