categoryTopBlock
Tavlor

Guldramar

2st produkter
Kampanj
  • Guld

Vad bidrar guldramen med?

En bild, fotografi eller tavla inramad i guld bidrar med en extra elegans och exklusivitet i ditt hem. Förutom att det ger en ärofylld och högklassig dimension till hushållet indikerar också guldramen att det som befinner sig i ramen är mycket viktigt. Guldramen bidrar alltså i huvudsak med två saker: en prestigefull inredningsdetalj och en berättelse om vad din bild representerar.

Vad ska jag rama in med guld?

Ramar av guld fungerar bra till de flesta motiv. Det gäller egentligen oavsett storlek på motivet. En del föredrar att spara guldramar till de motiv som betyder någonting alldeles extra. Kanske ett fotografi på någon när och kär, en affisch från när ditt fotbollslag vann SM-guld eller en dyr tavla från en känd konstnär. Vad du bedömer ska ramas in av guld är helt upp till dig.

Vad matchar med guldfärg?

Guld matchar till flera färger. Grått är dock någonting som återkommande verkar vara en framgångsrik kombination tillsammans med guld. Det är därför vi ofta ser guldramar rama in en spegel, till exempel. Guldramar passar därför också mycket bra för att rama in exempelvis svartvita fotografier. Du kan dock förstärka guldfärgen genom andra grå inslag i inredningen, till exempel att hänga din guldram ovanför en grå soffa.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj