Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Ramar & tavelram

Guldramar

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

  • Är det snyggt med en guldram?

    En bild, fotografi eller tavla inramad i guld bidrar med en extra elegans och exklusivitet i ditt hem. Förutom att det ger en ärofylld och högklassig dimension till hushållet indikerar också guldramen att det som befinner sig i ramen är mycket viktigt. Guldramen bidrar alltså i huvudsak med två saker: en prestigefull inredningsdetalj och en berättelse om vad din bild representerar.
  • Vad ska jag rama in med en guld tavelram?

    En ram guld fungerar bra till de flesta motiv, oavsett storlek på motivet. En del föredrar att spara guldramar till de motiv som betyder någonting alldeles extra. Kanske ett fotografi på någon du håller kär, en affisch från när ditt fotbollslag vann SM-guld eller en dyr tavla från en känd konstnär. Vad du bedömer förtjänar en ram guld är helt upp till dig.
  • Vad matchar med guldfärg?

    Guld matchar till flera färger. Grått är dock någonting som återkommande verkar vara en framgångsrik kombination tillsammans med guld. Det är därför vi ofta ser en guld ram rama in en spegel, till exempel. Guldramar passar därför också mycket bra för att rama in exempelvis svartvita fotografier. Du kan dock förstärka guldfärgen genom andra grå inslag i inredningen, till exempel att hänga din guldram ovanför en grå soffa.