Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Ramar & tavelram

Silverramar

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

En silverram är mer än bara en enkel inramning, det är en stilfull och elegant detalj som lyfter fram dina konstverk eller fotografier. Med sin blanka yta och sofistikerade utseende ger den en touch av glamour till ditt hem eller kontor. Dess neutrala färg gör den mångsidig och lätt att kombinera med olika inredningsstilar. En silverram kan förvandla en vanlig bild till ett konstverk och ge rummet en extra dimension av elegans och personlighet.

Vanliga frågor om Silverram

Kan en silverram användas för att rama in andra typer av objekt än bara bilder och konstverk?

Du kan exempelvis använda silverramar för att rama in och visa upp andra föremål som diplomer, certifikat, broschyrer eller minnesvärda föremål som har sentimentalt värde. Genom att använda en silverram kan du ge dessa objekt en speciell uppmärksamhet och göra dem till intressanta samtalsämnen i ditt hem eller kontor.

Vilken storlek på silverram bör jag välja?

Vid val av storlek på silverram för ditt konstverk eller foto är det viktigt att ta hänsyn till proportionerna och kompositionen. En tumregel är att välja en ram som är något större än själva motivet för att ge det utrymme att andas och skapa en visuell inramning. Du kan också överväga att använda en passepartout, en inramning med en extra vit kant runt motivet, för att skapa en elegant kontrast och ge det extra djup och fokus. Det bästa är att prova olika storlekar och se vilken som bäst kompletterar ditt konstverk eller foto.

Hur kan jag bäst hänga upp en silverram på väggen?

För att hänga upp en silverram på väggen på ett säkert och stabilt sätt är det bäst att använda lämpliga väggfästen och verktyg. Se till att välja fästen som är starka nog att hålla vikten på din silverram. Placera dem på rätt avstånd och i rätt höjd för att skapa en balanserad layout och anpassa placeringen efter övrig inredning och möbler i rummet. Innan du börjar borra eller fästa något på väggen, se till att du har noggranna mätningar och använd ett vattenpass för att säkerställa att din silverram blir rakt och symmetriskt placerad.