Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Barnbord

Skötbord

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Ett bra och snyggt skötbord fungerar som en hjälpande hand för dig när du behöver det. Hos oss har vi samlat ett stort sortiment av skötbord i olika storlekar och modeller, så du enkelt kan hitta något som passar hemmet och era behov. Välkommen att bläddra bland våra högkvalitativa skötbord billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Hur väljer jag rätt skötbord?

    Först och främst behöver ni hitta en säker och stabil plats att placera ert skötbord. Det är även viktigt att ni väljer en modell som passar era behov och förutsättningar. När ni vet var ni vill placera skötbordet är det bra att mäta ut hur stor yta ni kan använda er av, välj sedan ett skötbord efter anpassade mått. Det är även bra att placera skötbordet på rätt höjd, då ni kommer spendera en del tid där. Komplettera ditt skötbord med en härlig och skön skötbädd.
  • Är det smartast att välja skötbord med förvaring?

    Det är alltid en rekommendation att välja en skötbyrå där du har lådor att förvara alla tillbehör i. Fördelen är att du har alla nödvändigheter samlade på en och samma plats, samtidigt som det är lättillgängligt. Hos Chilli hittar du en mängd olika skötbord med förvaring där du kan förvara allt från tvättlappar till kläder.
  • Hur stort skötbord ska jag ha?

    Storleken på skötbordet behöver anpassas efter hur stort utrymme ni har. Bläddra bland skötbord i olika storlekar för att hitta ett som passar er och bebis. Vi har smalt skötbord för mindre utrymme samt större skötbord med förvaring för de som har gott om plats.