Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Förvaring barnrum

Leksaksförvaring

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Hos chilli hittar du både praktisk och snygg förvaring till barnrummet. Våra modeller är perfekta för att förvara leksaker och annat skoj som annars brukar hamna på golvet. Välkommen att utforska vårt breda utbud och beställ den leksaksförvaring som passar dina behov.

Vanliga frågor och svar

 • Vad ska jag tänka på vid val av förvaring till leksaker?

  Börja med att fundera på hur stor förvaring du är i behov av och var du tänk placera möbeln. Behöver du leksaksförvaring till vardagsrummet eller barnrummet? Oavsett var du tänkt placera din förvaringslåda hittar du modeller som passar alla typer av hem.
 • Varför behöver jag leksaksförvaring?

  Att ha leksaker utspritt på golvet eller dylikt gör att ett rum upplevs stökigt och rörigt. Med hjälp av förvaring kan du gömma undan sådant som du inte vill ska ligga framme. Du hjälper även ditt barn att hålla ordning på sina saker.
 • Kan jag köpa förvaring med lock?

  Hos Chilli hittar du ett brett utbud av olika förvaringslådor med lock. Vi erbjuder vår förvaring i olika storlekar och färger så du enkelt kan beställa det som bäst matchar ditt och ditt barns behov.
 • Erbjuder Chilli rolig leksaksförvaring?

  Det ska vara kul att plocka undan sina saker, speciellt för barnen. Därför hittar du roliga och snygga förvaringsmöjligheter som passar alla barn. Bläddra bland lådor och korgar i fina färger, motiv och storlekar för att köpa den förvaring som ditt barn tycker bäst om.