Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Hallmöbler

Hallbänk

201 st produkter
Visar 24 av 201 produkter
1
...
9

En hallbänk är den perfekta lösningen för dig som vill skapa en välkomnande och organiserad entré. Hos oss på Chilli hittar du ett brett utbud av högkvalitativa hallbänkar som är både funktionella och kommer i många olike stilar. En hallbänk ger dig inte bara ett ställe att sitta och ta på dig dina skor, en del hallbänkar har även förvaringsmöjligheter så att du kan förvara skor, mössor och vantar och andra småsaker som ofta dumpas i hallen på ett smidigt och snyggt sätt. Välj bland olika modeller och material, från moderna och minimalistiska till mer klassiska och rustika. Skapa en snygg och funktionell hall i ditt hem genom att beställa en hallbänk från Chilli idag!

Vad är en hallbänk?

En hallbänk är en möbel som placeras i hallen eller entrén för att ge en praktisk och bekväm plats att sitta på när man tar av eller på sig skor. Hallbänkar finns i olika storlekar och designer, en del är bara till för att sitta på eller ställa saker på medans andra också har förvaringsutrymme.

Hur väljer jag rätt storlek på en hallbänk?

Valet av storlek på hallbänken beror på storleken på din hall och om eller hur mycket förvaring du behöver. En mindre hallbänk är lämplig för en mindre hall medan en större hallbänk passar bättre för en större hall. Har du en liten hall kan en hallbänk utan förvaring kännas luftigare, men med en mindre hall kan förvaring vara ett problem och då är det ju perfekt om din nya hallbänk har förvaring. Det är bra om du mäter din hall noga innan du väljer storlek på hallbänken.

Kan jag använda en hallbänk för andra ändamål?

Ja, självklart! En hallbänk kan användas på flera sätt och i andra rum än hallen. Förutom att hallbänken är en praktisk och snygg möbel i hallen kan den också användas som extra sittplats eller avlastningsplats i vardagsrum eller sovrum.