Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

TV- & Mediamöbler

TV-bänkar

1979 st produkter
Visar 24 av 1979 produkter
1
...
83

Populära filtreringar

När du väljer bland tv-bänkar är det viktigt att det blir rätt. Möbeln ska både vara funktionell och snygg, och den ska framför allt matcha dina behov. Det handlar till exempel om hur stor tv du har, och vad du vill förvara i tv-bänken eller i dina mediamöbler. Även om du har en vägghängd tv kan en av våra tv-bänkar vara en riktigt bra förvaringslösning, och du kan använda bänken som fin avlastningssyta. Hitta din favorit i vårt sortiment av snygga och praktiska tv-bänkar och mediamöbler till riktigt bra priser!

Välj tv bänk efter behov

Vill du ha plats för tv-spelet, kanalboxen och blu-rayspelaren, har du en hel hög fjärrkontroller och andra prylar som behöver en egen plats, eller vill du kanske få plats med dina filmer i tv-bänkens lådor? Då kommer tv-bänkar och mediamöbler från vårt utbud att lösa dina problem! Det gäller att hitta en tv-bänk som passar just dig och dina behov, och som dessutom passar din inredningsstil. Här hittar du vårt utbud av billiga och snygga tv-bänkar i olika utföranden, för olika smaker och behov. Kanske är du ute efter en vägghängd tv bänk som ger vardagsrummet ett stilrent uttryck, en flexibel och förflyttningsbar tv bänk med hjul, eller en trendig tv bänk på läcker ledbelysning? Hos oss hittar tv bänkar med smarta förvaringslösningar och tilltalande design som hjälper dig att hålla ordning och reda i tv-rummet.Välj mellan tv bänkar i naturvackra trämaterial som ek, björk och valnöt, slitstark laminat, eller tv bänkar i svart eller vit högglans.

Naturligtvis är det viktigt att din tv-bänk har rätt storlek i förhållande till din TV. Om du vill ha en golvstående tv bänk, tänk på att välja en som är tillräckligt bred. Det kan också vara bra att välja en hög tv bänk så att du får din TV i rätt höjd. Önskar du ha din TV uppsatt på väggen så kan du givetvis välja en platssparande smal tv bänk. Vi erbjuder olika storlekar och modeller, allt från en liten tv bänk, till större modeller med gediget med förvaringsutrymme med skåpsluckor, hyllplan och lådor. En tv bänk med vackra glasdörrar, eller skåpsdörrar i trä för dold förvaring? Vilken typ, och hur mycket, är du i behov av?

 

Sätt stilen med färg

Att inreda med en vit tv bänk kan få hela rummet att kännas mer öppet och luftigt. Samtidigt kan det vara effektfullt att bryta av en ljus vägg med en tv bänk i svart färg eller andra mörka nyanser av exempelvis grått och brunt. Att inreda med neutrala färger som vitt, svart och olika nyanser av grått är alltid ett säkert kort om du önskar en stilren och snygg tv bänk. Tv bänkar i behandlade trämaterial är perfekt för dig som eftersträvar en tv bänk med rustik charm för ett varmt och ombonat uttryck. Matcha din tv bänk med övrig inredning för ett enhetligt uttryck, eller bryt av med en tv bänk som sticker ut och skapa ett modernt och spännande uttryck.

 

Billiga tv bänkar online

Vi vill att alla ska kunna inreda både snyggt och praktiskt i tv-rummet, oavsett smak, tycke och stil. Just därför har vi samlat ett stort utbud av tv bänkar för såväl det trendiga och moderna hemmet, som för det vintage eller retroinspirerade. Här kan du i lugn och ro hitta just din favorit. Klicka hem din nya tv bänk smidigt och enkelt online och få den levererad hela vägen hem till dig.