Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Säng

Enkelsäng på kampanj

78 st produkter
Visar 24 av 78 produkter
1
...
4

En enkelsäng är alla inredares drömmöbel - möjligheterna är oändliga och möbelns flexibilitet gör att den platsar i nästan varje rum. Det är en enkel säng att inreda med, helt enkelt! För de som lever i så kallad “compact living” är en enkelsäng perfekt i alla lägen - den fungerar lika bra som säng eller soffa. För andra kan den fungera lika väl som extrasäng eller gästsäng eller varför inte som dagsäng i exempelvis vardagsrummet? I barnrummet passar en enkelsäng med förvaringsmöjligheter alldeles utmärkt då den erbjuder såväl  förvaring som den ger mer plats för lek och stoj. 

Lyxa till det på ett enkelt sätt

En vanlig föreställning är att enkelsängar skulle vara mindre bekväma och inte tillverkade i lika hög kvalitet som större dubbelsängar. Detta är en myt vi är redo att slå hål på och garanterar samma höga kvalitet i våra enkelsängar som dubbelsängar. Faktum är att du kan investera i en lyxig och oförskämt bekväm kontinentalsäng i enkelsängsutförande om du så föredrar. Med det vill vi dock samtidigt understryka att våra ramsängar är av lika goda kvalitet och endast uppbyggda på ett litet annat sätt. Alltså behöver en enkelsäng aldrig ses som ett nerköp, tvärt om! En säng som tar upp mindre yta ger plats för annat - en “win win situation”. Våra sängar kommer i måtten 80 cm till 140 cm och finns i färgerna svart, mörkgrå, ljusgrå, beige och blå. För barnen har vi många enkelsängar i spännande utföranden, ofta i stuk av disneyfavoriter, fordon och liknande. Vi tror på att barnens sovrum ska vara kreativt så varför inte börja med sängen? 
 

Kvadratsmart inredning

Compact Living blir allt vanligare och vi behöver bli allt mer kreativa i vårt sätt att inreda våra hem. Därför erbjuder Chilli ett stort sortiment av enkelsängar för alla olika stilar och smaker. 
Välj en kontinentalsäng med vacker, djuphäftad sammetsgavel för en lyxig och sofistikerad stil eller en diskret och nedtonad ramvariant för att med lätthet kunna växla mellan soff- eller sängstuk. Har du svårt att välja och inte vill bli extrem åt något håll har vi givetvis även sängar för den som strävar efter lite av varje i sin nya säng. Söker du en enkelsäng med förvaring hittar du många sådana i vårt sortiment. Många av våra sängar har ett integrerat förvaringsutrymme under sängen vilket är lättåtkomligt genom ett enkelt lyft i sängens övre del. I förvaringsutrymmet kan du förvara alla grejer som du kanske inte använder varenda dag - men vill kunna komma åt snabbt och enkelt när det behövs!