Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Möbler

Säng

5533 st produkter
Visar 24 av 5533 produkter
1
...
231

Populära filtreringar

Du kan hitta mängder av sängar i sortimentet hos Chilli. Hitta allt från en kontinentalsäng till en säng med förvaring eller en barnsäng. Här hittar du även kompletterande produkter såsom sänggavel, sängbord, sänglampa och sängben för ett komplett sovrum. Ungefär en tredjedel av livet spenderar vi i sängen, därför är det viktigt att du hittar en som passar dig och din kropp. Att köpa säng online på Chilli är både smidigt och bekvämt. Vill du provligga din framtida säng är du varmt välkommen att besöka någon av våra sju butiker.

Billiga sängar online till designkvalité hos Chilli

Vilken säng ska man välja?

En väloptimerad säng är anpassad till din kroppstyp, det vill säga vikt och längd. En princip att utgå ifrån är att, ju tyngre du är desto fastare säng behöver du för att sova bekvämt - och tvärtom gäller ju lättare du är. Sover du på mage rekommenderar vi en något fastare madrass för att inte belasta nacke och svank. Sover du däremot på rygg föreslår vi en något mjukare madrass för att låta huvud och stuss vila skönt och ordentligt i sängen. Vilket sängmått du bör ha är också viktigt att fundera över. I sortimentet hittar du allt från 90 cm till 210 cm sängar. Längdmässigt är en rekommendation att ha minst 10 cm till godo från sänggavel till huvud samt fötter till sängens slut.

Hos Chilli hittar du en mängd olika modeller på sängar. Vi erbjuder kontinentalsängar, sängar med förvaring, våningssängar, ställbara sängar och många fler.

Hur länge håller sängar?

En generell riktning är att den kan hålla i ett tiotal år. Detta är beroende av vilken kvalitet du köper men även om du köper till en bra bäddmadrass. Då ökar du livslängden på din säng. Din bäddmadrass bör bytas vart 5-10 år för fortsatt bra liggkomfort och kvalitet på sängen.

Hur förlänger jag livslängden på min säng?

Din nya säng är konstruerad och designad för att behålla högkvalitativ komfort i många år framöver, men för att bevara dess kvalité och spänst på ett så bra sätt som möjligt vill vi ge dig ett par generella tips och råd. När du köpt en säng från Chilli medföljer skötselråd från tillverkaren. Här får du dock några matnyttiga, generella tips för hur du bäst tar hand om din nya möbel:

Vänd resår- och bäddmadrass en gång om halvåret, både upp och ner samt vrid den så att fot och huvudände byter plats. Trots pedantisk skötsel förlorar bäddmadrassen lite stöd och komfort med åren. Bäddmadrassen är trots allt den del av sängen som får utstå mest slitage och nötning.

Hur mycket kostar en säng?

Hos Chilli hittar du bra och billiga sängar online, där du får mycket kvalitet och stil för pengarna. Vi tycker det är roligt att du valt oss och vill därför ge dig 365 dagars öppet köp så att du och vi kan vara säkra på att ditt köp känns rätt för dig.

Vilken säng är bäst?

Att köpa säng är en stor investering och det dyker ofta upp många frågor innan köp. När du köper en säng är det viktigt att du köper en som passar dig och din kroppstyp, Välj fasthet och mått utifrån de riktlinjer vi listat ovan. På Chilli finns det något för alla smaker och kroppar. Dessa riktlinjer kan hjälpa dig att hitta en säng som passar just dig och så att du känner att du gör ett hållbart och framgångsrikt köp.